4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Belediyeden eğitime destek

Bursa'nın İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ile birlikte, ücretsiz SBS kurslarının devam ettiği Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu ve Alanyurt Fatih İlköğretim Okulu'nu ziyaret etti.

Gaziosmanpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Canip Karatepe ve Müdür Yardımcısı Mesut Doğan'ın da hazır bulunduğu ziyarette, SBS kurslarının verildiği sınıfların gezilmesinin ardından konuşma yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, "İnegöl'deki tüm ilköğretim okullarında okuyan öğrencilerimizin, Seviye Belirleme Sınavı'na (SBS) daha iyi hazırlanmaları ve motive olmaları için belediye ile beraber çalışmalar yaptık. SBS'de başarıyı yükseltmek için hafta sonu yapılan kurslara destek amaçlı belediyemizin hazırlamış olduğu yaprak test kitapçıklarını, hafta sonu kurslarına katılan 3 bin 600 İlköğretim öğrencisine dağıttık. Belediyemiz böyle bir fedakarlık yaptı, şimdi sıra sizde sizin gayretiniz, aileleriniz destekleri ve öğretmenlerimizin çalışmaları arttığında SBS'de başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz. Haziran ayının sonunda yapılacak olan SBS sınavına daha iyi girilecek ve inşallah birinciliği yakalayacağız" diye konuştu.

Okuldaki konulara paralel, yeni eğitim programları ile örtüşen ve öğrenciyi düşünmeye sevk eden soru tipleri ile bu testlerin öğrencilerin başarısına büyük katkıda bulunacağına inandığını ifade eden Şen, ücretsiz SBS kurslarına katılan öğrencilere başarı dileğinde bulundu.

iha
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2009 Salı 12:40:18


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?