2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Belediyeden fakirlere sıcak aş

Mustafakemalpaşa Belediyesi, ramazan münasebetiyle ilçede ihtiyacı sahibi olan vatandaşlara her yıl olduğu gibi bu yıl da sıcak aş dağıtıyor. 

Ramazan boyunca devam edecek olan sıcak yemek yardımı, belediye ve hayırsever vatandaşların desteğiyle her gün ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Mahalle muhtarları tarafından belediyeye bildirilen ihtiyaç sahipleri ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'nda kayıtlı olanların yanı sıra belediyeye başvuruda bulunan 205 vatandaş belediyenin sıcak yemek yardımından yararlanıyor. İhtiyaç sahiplerine ulaştırılan yemekler özenle hazırlanarak belediye bünyesinde görev yapan gıda mühendisi tarafından titizlikle kontrol ediliyor. Yemekler Zabıta Müdürlüğü'nce oluşturulan ekip tarafından iftar saatine az bir zaman kala dağıtılıyor. 

Belediye Başkanı Hayri Öztetkler, "Ramazan ayı münasebetiyle geleneksel hale getirdiğimiz ihtiyaç sahibi hemşerilerimize sıcak yemek yardımı, bu yıl da devam ediyor. Hayırsever vatandaşlarımızın da katkılarıyla hazırlanan yemekler, ihtiyaç sahiplerimizin evlerine servis edilmektedir. ‘Neden çadır kurmuyorsunuz?’ denilmektedir. Çadır kurmayı ilçemizde uygun bulmuyoruz. İhtiyaç sahipleri utana sıkıla hareket edebilir, rencide olabilirler. Evlerine servis edildiğinde böyle bir sıkıntı olmadığını düşünüyoruz. Ramazan ayının tüm hemşerilerime hayırlı olmasını temenni ediyor; sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.’dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2007 Pazartesi 18:29:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?