4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Belediyeden spora destek

Yıldırım Belediyesi'nin Mimarsinan Mahallesi'nde yaptığı spor kulübü binası ve futbol sahası törenle açıldı.

Yıldırım Belediye Başkanı ve Ak Parti adayı Özgen Keskin, açılışta yaptığı konuşmada, "Her gün yeni bir hizmet yaparak Yıldırımlıların yüzünü güldürmeyi başardık. Bugün burada açılışını yaptığımız futbol sahası ve Mimarsinan Spor Kulübü binasıyla Yıldırımlı sporsever gençlerimize güzel bir armağan veriyoruz. Yaptığımız 13 futbol sahasını amatör spor kulüplerinin hizmetine sunmamızın yanı sıra her türlü malzeme ve sporcuların sigortaları ile ilgili desteğimiz sürmekte. Biz Yıldırımlılar'ı 7'den 70'e sporcu yaptık. Diğer hizmetlerimizde olduğu gibi sporda da büyük ödüllere layık görüldük. Yıldırım ve Türkiye'nin bayrağını en yükseklere çıkardık" dedi.

Açılışa katılan AK Parti Bursa Milletvekili Sedat Kızılcıklı da, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın tavrının çok doğru bir hareket olduğunu belirterek, "Davos'ta iki önemli konu vardı. Birincisi ABD'den kaynaklanan 10 trilyon dolarlık küresel kriz. Geçenlerde yaptığımız bütçe görüşmesinde muhalifler bize vergileri indirmemizi ve kredilerde kolaylık sağlamamızı söylediler. 1994 yılında yaşanan krizde DYP ile SHP iktidardaydı. Deniz Baykal o zamanlar SHP'nin milletvekiliydi. Şimdi bize bunları söylüyorlar ama biz onlar gibi vergi üstüne vergi eklemiyoruz. Aksine vergilerde indirim yapıyoruz. Zorunlu kalmadığımız hiç birşeye zam yapmayız. Milletimiz, 'iyiki başımızda Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti var' diyor. Davos'ta görüşülen bir diğer mesele ise Gazze. Diğer iktidarlar zamanında biz korkuyoruz, o yüzden güçlünün yanındayız diyorlardı. Ancak Recep Tayyip Erdoğan öyle yapmadı. Ben korkmuyorum, haksızın yanındayım dedi. Gazze'de çocukları vuran İsrail'e de 'Katil İsrail' demiştir. Davos'ta gösterdiği tavır çok doğru bir hareketti. Bundan 10 sene önce Türkiye'nin şu andaki duruma geleceğine kimse inanmazdı. Bugün Yıldırım'da oturan her vatandaşım penceresini açtığında Özgen Keskin'in yaptığı işlerden birini görüyor. Amatör spor kulüplerine kimse yardım etmez. Çünkü onların sürekli kaynağa ihtiyaçları var. Ama Yıldırım Belediye Başkanımız Özgen Keskin gençlere yardım etmekten kaçmadı. Bu davranışından dolayı ona teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Mimarsinan Muhtarı ve Mimarsinan Spor KulüBÜ Başkanı Muhsin Sak ile Çelebi Mehmet Spor Kulübü Başkanı Ahmet Oruçoğlu, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin'e, spora verdiği destekten ötürü teşekkür ederek plaket verdi. Törene katılanlara Başkan Keskin tarafından çorba ve aşure ikram edildi.

İHA
Yayın Tarihi : 30 Ocak 2009 Cuma 14:20:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?