4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Belediye'ye personel alınacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı'na 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 49. maddesi gereği tam zamanlı personel alınacak.

Büyükşehir Belediyesi'nin alacağı personel sayısı ve branşlar şu şekilde: "Harita mühendisi 2, inşaat mühendisi 1, makine mühendisi 1, elektrik mühendisi 1, bilgisayar, elektronik veya yazılım mühendisi 4, peyzaj mimarı 2, mimar 4, yüksek mimar 1, şehir plancısı 3, bilgisayar teknikeri 1, harita teknikeri 1, makine teknikeri 1, inşaat teknikeri 1"

Adaylar yukarıda belirtilen kontenjanlar için 3-17 Haziran 2009 tarihleri arasında www.bursa.bel.tr/isbasvuru/form adresinde iş başvuru ve bilgi formunu doldurarak başvuru yapabilecek. Başvuruda bulunanların sözlü sınavda yanlarında Sınav gün ve saatleri müracaat sonuçlandıktan sonra 22 Haziran 2009 tarihi itibarıyla "www.bursa.bel.tr/isbasvuru" adresinden duyurulacak. Adayların sözlü sınav günü T.C.vatandaşlık no'lu nüfus cüzdanlarını yanlarında bulundurmaları gerekiyor. Sınav sonuçlarıysa "www.bursa.bel.tr/isbasvuru" adresinden duyurulacak. Başarılı olanlara ayrıca olanlara yazılı olarak bildirim yapılacak.

Adaylarda aranan şartlar ise şu şekilde: "Türk vatandaşı olmak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak, askerlik durumu itibariyle; askerlikle ilgisi bulunmamak, askerlik çağına gelmemiş bulunmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek bir durumu bulunmamak"
 

iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2009 Pazar 12:08:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?