6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Ben yaşıyor muyum?

ALKOLLÜ ŞAHISLARIN BULUNDUĞU OTOMOBİL TAKLA ATTI

Bursa'da müzikholden dönen 4 arkadaşın içinde bulunduğu otomobil, takla atarak 50 metre savruldu. Kazada sürücü ağır yaralanırken, alkollü 2 arkadaşı firar etti. Araçtan çıkıp kaldırımda sızan bir kişi de polislere, "Ben yaşıyor muyum?" diye sordu.

Edinilen bilgiye göre 4 arkadaş, dün gece eski Gemlik yolu üzerindeki bir müzikholde alkol alıp eğlendikten sonra saat 04.45 sıralarında dönüşe geçti. Otomobil şehir merkezine gelirken Çöplük Kavşağı yakınlarında kontrolden çıkarak takla attı. 16 LB 892 plakalı otomobil 50 metre sürüklenerek durabildi. Kazadan sonra araçtaki kimlikleri belirlenemeyen 2 alkollü şahıs kaçarak izlerini kaybettirdi. Ağır yaralı sürücü Murat Özer (35) 112 ekiplerince çıkarılarak Bursa Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza esnasında araçta bulunan ve aşırı alkolün etkisiyle savrulduğu kaldırımda sızan Suat Y. (43) ise ilginç görüntüleriyle dikkat çekti.

Sağlık ve polis ekipleri yanına geldiğinde ayağa kalkmaya çalışan Suat Y., "Burası neresi, hayırdır ne oldu? Hepimize geçmiş olsun. Herkes iyi mi? Arkadaşlarım nerede? Ben yaşıyor muyum?" diye sordu. Polis ekipleri, "Arkadaşların seni terk edip gitti" derken, Suat Y., "İyiyim iyiyim, ölmedim. Tıp alemine ölmediğimin ispatıdır" şeklinde konuştu. Önce polis aracına bindirilen Suat Y., yeni bir 112 ambulansının olay yerine sevk edilmesiyle kontrol amaçlı Çekirge Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Kaza yapan araçtaki bira şişeleri ise polis ve vatandaşları şaşırtmadı. Polis kaçan 2 kişinin izini ararken, yaralı sürücünün şuurunun kapalı olduğu ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

ALKOLLÜ ŞAHISLARIN BULUNDUĞU OTOMOBİL TAKLA ATTI
ALKOLLÜ ŞAHISLARIN BULUNDUĞU OTOMOBİL TAKLA ATTI
ALKOLLÜ ŞAHISLARIN BULUNDUĞU OTOMOBİL TAKLA ATTI
ALKOLLÜ ŞAHISLARIN BULUNDUĞU OTOMOBİL TAKLA ATTI
İHA
Yayın Tarihi : 27 Mayıs 2010 Perşembe 10:56:00
Güncelleme :27 Mayıs 2010 Perşembe 13:57:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?