4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

'Beni aldatıyordu' ifadesi çıldırttı!

Bursa'da kendisini bıçakla yaraladığı gerekçesiyle yargılanan eşi ile ilgili şikayetini geri almak için duruşmaya katılan kadın, sanığın, "Beni aldatıyordu" demesine sinirlenince cezalandırılmasını istedi.

Bursa 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde, "yakın akrabayı öldürmeye teşebbüs" suçundan hakkında 26 yıla kadar hapis cezası istenen Adem K., ilk kez hakim karşısına çıktı.

Eşini kendisini aldattığı iddiasıyla bıçakla yaraladığını öne süren tutuklu sanık Adem K., "Olay günü çocuklarımı görmek için eve gittim. Evde bir erkek gördüm. Bu yüzden bıçakladım. Eşimi çok seviyorum" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

Çocuklarının hatırına kocasını affetmek için mahkemeye geldiğini söyleyen S.K., "Bana hala iftira atıyor. Benim hiçbir erkekle ilişkim yok. Olay günü de eve geldiğini öğrenince polise gittim. Polis memurları ayrı yaşadığım eşimin çocuklarımı görmeye geldiğini, bir taşkınlık çıkarmayacağını söyledi.

Eve gittiğimde Adem K. yoktu. Daha sonra kapıya gelip içeriye girmek istedi. İzin vermeyince kırdı ve beni de 8 yerimden bıçakladı. Eşimden bir ay önce boşandım. Şikayetçi olmayacaktım ama bana iftira atınca fikrimi değiştirdim. Cezalandırılsın" dedi.

Duruşmada şahit olarak çağrılan çiftin 17 yaşındaki kızları D.K. ise, "Babam annemi bıçaklarken araya girdim. Beni yere itip annemi bıçaklamaya devam etti. Babam anneme sürekli iftira atıyordu" diye konuştu.

Duruşma, eksik evrakların tamamlanması için ertelendi.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Ocak 2009 Çarşamba 11:24:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?