3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

BESAŞ çalışanları piknikte buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin kaliteli ve sağlıklı bir hizmet anlayışı ile 27 yıldır faaliyet gösteren halk ekmek fabrikası BESAŞ’ın çalışanları, eğlenceli piknikte moral depoladı.

Bursa’nın en büyük ekmek fabrikası olan BESAŞ’da görev yapan personelin aileleriyle birlikte katıldığı piknik, Kirazlı Beldesi piknik alanında gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile Başkan Danışmanı Semih Pala’nın da katıldığı piknik, BESAŞ personeline keyifli bir tatil günü yaşattı.

BESAŞ çalışanlarıyla sohbet eden Başkan Altepe, aynı çalışma sahasını paylaşanların iş dışında farklı bir ortamda buluşmalarının önemine dikkat çekti. Başkan Altepe, “Kardeşlik ve dostluğun en anlamlı buluşmasına sahne olan bu pikniğin dostlukları pekiştirdiğini görüyoruz. Çalışma ortamında ailelerinden daha çok gördükleri ve günün büyük zaman dilimini paylaştıkları arkadaşlarıyla farklı bir atmosferde biraraya gelmek BESAŞ çalışanlarının moral ve motivasyonunu da arttıracaktır” şeklinde konuştu. BESAŞ Genel Müdürü Bayram Yıldız, sağlıklı üretim politikasıyla Bursalıların güven duydukları bir şirket haline BESAŞ’ın bu duruma ulaşmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

BESAŞ’ın son olarak çölyak hastaları için glutensiz mamulleri kar amacı gütmeden getirerek, satışa sunmasından dolayı vatandaşlardan çok büyük destek ve teşekkür aldıklarını ifade eden Yıldız, “Bursalıların taleplerine göre belirleyeceğimiz hizmet çıtasını daha da yukarılara taşıyacağız. Bunu da Başkanımızın desteği ve sizlerinde katkılarıyla gerçekleştireceğiz. Tüm personelimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

BESAŞ ailesinin doyasıya eğlendiği piknikte kurum tarafından tahsis edilen çocuk oyun aletleri ve ebeveynler için düzenlenen canlı langırt sahasında eğlenen vatandaşlar neşeli görüntüler oluşturdu. Çalışanlar arasında müzik yeteneği olanların şarkılar söylediği piknikte animasyon gösterileri ve yarışmalar da etkinliğe renk kattı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 7 Temmuz 2009 Salı 12:28:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?