4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

'Beşiktaş taraftarını susturduk'

Bursaspor 2. Başkanı Osman Çelik, deplasmanda alınan 1 puanı taraftarlara armağan ettiklerini ifade ederek, "İlk yarıda oynadığımız futbolla Beşiktaş taraftarını susturduk" dedi.

Beşiktaş maçıyla ilgili İHA muhabirinin sorularını cevaplandıran 2. Başkan Çelik, "Şanssızlığımız da vardı. Taraftarımızın olmaması çok büyük eksiklikti. İnönü'de derbi atmosferi vardı. Birçok köşe yazarı ve taraftar Galatasaray, Fenerbahçe maçında olan atmosferin Bursaspor maçında olduğunu belirtti. 'Bu atmosfer çok zor yaşanıyor' diyorlar.

Bursaspor'un artık Süper Lig'de ciddi bir ekip olduğunu gördük. İlk yarı oynadığımız futbolla Beşiktaş taraftarı susmak zorunda kaldı. Belki galip gelseydik Beşiktaş taraftarı bizi alkışlayacaktı. Hakem son yollarda gördüğüm en cesur ve yürekli hakemdi. Ben hakemi tebrik ediyorum. Türkiye liglerini böyle hakemler kaldırır" diye konuştu.

Maçın kırılma noktasının direkten dönen iki top olduğunu kaydeden Çelik, "Onlar gol olsaydı, biz çok farklı galip gelebilirdik. Sahadan daha farklı bir skorla ayrılabilirdik. Beşiktaş deplasmanından bir puan almayı başarı sayıyorum. Futbolcuları, taraftarı, teknik heyeti kutluyorum. Taraftar bizi çok güzel uğurladı, Yalova'da çok güzel karşıladı. Fikstür avantajımızı kullanarak UEFA hedefimize ulaşmak istiyoruz" dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2009 Pazartesi 15:12:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?