6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

BESOB Palandöken'i destekliyor

BESOB PALANDÖKEN'İ DESTEKLİYOR

Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, 27 Eylül 2010 tarihinde Ankara’da yapılacak olan TESK Genel Kurulunda mevcut Genel Başkan Bendevi Palandöken'i destekleyeceklerini açıkladı.

Türkiye Esnaf ve Sanatkârlar Konfederasyonu’nun (TESK) pazartesi günü Ankara’da yapılacak olan genel kurulunda yeniden aday olan Bendevi Palandöken’e Bursa Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği’nden (BESOB) destek geldi. BESOB Başkanı Arif Tak, BESOB olarak Bendevi Palandöken ile uyumlu bir çalışma içinde olduklarını söyledi. Palandöken’in yürüttüğü projelerin arkasında olduklarını belirten Tak, “BESOB heyeti olarak oyumuz Sayın Palandöken ve ekibinden yana olacaktır” diye konuştu.

2010 yılının esnaf ve sanatkârların seçim yılı olduğunu hatırlatan Arif Tak, “Ocak, şubat ve mart aylarında il ve ilçe odalarımız, mayıs ayında birliklerimizin, haziran ayında da federasyonlarımızın genel kurulları yapıldı. Sıra pazartesi günü Ankara’da yapılacak olan TESK Genel Kurulu’na geldi” dedi.

Tak, TESK’in genel kurulunun esnaf ve sanatkârlar için çok önemli olduğunu belirtti. Palandöken ve ekibi ile geçmiş dönemde uyumlu çalıştıklarını söyleyen Tak, “Uyumlu çalışmamızın devamı için BESOB delegasyonu olarak bizim tercihimiz Bendevi Palandöken’den yana olacaktır” diye konuştu.

Tak ayrıca TESK genel kurulundan sonra Bendevi Palandöken ve ekibinin iş başına gelmesi halinde hükümet ile bir dizi görüşme planlandığını ve esnaf ve sanatkârların meselelerinin çözümü için iyi bir diyalog sürecinin başlatılacağına inandığını sözlerine ekledi.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Eylül 2010 Cuma 17:19:04
Güncelleme :24 Eylül 2010 Cuma 17:45:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?