3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Beyaz Koza Nilüfer'i şenlendirdi

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 merkez ilçede yapılacak Beyaz Koza Yaz Şenliği, İhsaniye Pazar Alanı’nda bir araya gelen Bursalılara keyifli bir akşam yaşattı.

Kültür ve sanatı ilçelerde oturan halkın ayağına götüren Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği Beyaz Koza Yaz Şenliği, bu kez Nilüfer halkına coşkulu bir program sundu. İhsaniye Pazar Alanı’nda düzenlenen şenlik ilgi gördü. Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Semih Pala, törende yaptığı konuşmada, Beyaz Koza Yaz Şenliği’nin Büyükşehir Belediyesi sınırlarındaki 7 merkez ilçe Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Gemlik, Mudanya, Gürsu ve Kestel’de yaz sezonu boyunca düzenleneceğini söyledi. Pala, “Pınarbaşı Fetih Kapısı’nda başlayan ve 2.’si İhsaniye’de gerçekleştirilen ‘Beyaz Koza Yaz Şenliği’ Bursa’yı şenlendirmeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yönetiminde Bursa’da önemli işler yapılıyor. Bursa’nın daha yaşanılabilir bir şehir olması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu.

İhsaniye Pazar Alanı’ndaki şenlikte, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Beyaz Koza Yaz Şenliği için yaptırılan gezici sahne kullanıldı. Vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Bandosu, Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği icra heyetleri ve Mehter Takımı konserlerini ilgiyle izledi. Hareketli şarkılarda halaylar da çeken Nilüferlilerin eğlencesine, Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü Rıfat Bakan, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu ve AK Parti Bursa Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Kılıç da ortak oldu. Nliüferliler, Beyaz Koza Yaz Şenliği ile kendilerine keyifli bir yaz akşamı yaşatan Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ettiler.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Temmuz 2009 Çarşamba 16:28:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?