4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Beyaz Koza Yaz Şenliği

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 merkez ilçede yapılacak Beyaz Koza Yaz Şenliği, 30 Haziran Salı günü saat 21.00’da İhsaniye Pazar Alanı’nda gerçekleştirilecek.

Kültür ve sanatı ilçelerde yaşayan halkın ayağına götürmeyi amaçlayan Büyükşehir Belediyesi, Beyaz Koza Yaz Şenliği, vatandaşların yaz keyfine neşe katıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi sınırlarındaki 7 merkez ilçe Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer, Gemlik, Mudanya, Gürsu ve Kestel’de yaz sezonu boyunca düzenlenecek Türk kültürünün güzelliklerini Bursalılarla buluşturan Beyaz Koza Yaz Şenliği, yarın Nilüfer’de sahne alıyor. İhsaniye Pazar Alanı’ndaki konsere katılacak vatandaşlar, Büyükşehir Belediye Bandosu, Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziği bölümleri icra heyetleri ve Mehter Takımı konserleri ile Kılıç Kalkan ekibinin gösterisini, Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem 21 Gönüllü Tiyatro Topluluğu skeçlerini izleyebilecekler.

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Beyaz Koza Yaz Şenliği’nde hizmet verecek gezici sahne ile kültür ve sanat faaliyetlerini Bursalıların ayağına götürüyor. Gezici sahne, Beyaz Koza Yaz Şenliği’nin yanı sıra ilçe ve mahallelerde de gösteriler yapacak.
 

iha
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2009 Pazartesi 14:29:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?