4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

'Beyaz Koza' Yıldırım'da

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 7 merkez ilçede düzenlenen ‘Beyaz Koza Yaz Şenliği’ Yıldırım’da coşkulu anlara sahne oldu.

Osmangazi ilçesinden başlayan, Nilüfer, Mudanya, Gürsu ve Gemlik’te devam eden ‘Beyaz Koza Yaz Şenlikleri’, son olarak Yıldırım'ın Değirmenlikızık Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği programda konuşan Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı ve Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanatı halkın ayağına götürme hedefiyle başlattığı yaz şenliğinin Bursalılar tarafından benimsendiğini söyledi.

Pala, “Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa’nın daha yaşanılabilir bir hale getirilmesi için, Bursalıların mutluluğu için çalışıyoruz” dedi.

Değirmenlikızıklı vatandaşlara eğlenceli saatler yaşatan şenlikte Büyükşehir Belediye Orkestrası Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği koroları en güzel türkü ve şarkıları seslendirdi. Bursa Uludağ Mehter Takımı’nın marşlarını coşkuyla söylediği şenlikte, Çalgıcı Grubu’nun şarkılarına vatandaşlar da eşlik etti.
 

İHA
Yayın Tarihi : 14 Temmuz 2009 Salı 17:12:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?