4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Beyaz Koza'da yıldızlar geçidi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 7 merkez ilçede gerçekleştirdiği ‘Beyaz Koza Yaz Şenliği, ünlü sanatçıları hayranlarıyla buluşturacak.

 27 Temmuz Pazartesi akşamı Nilüfer’de Yusuf Güney ile başlayacak konserlerde Şevval Sam, Alişan, Emre Altuğ, Davut Güloğlu, Zara ve Kutsi de Beyaz Koza’da sahne alacak.
Büyükşehir Belediyesi’nin kültür ve sanatı halkın ayağına götürme hedefiyle gerçekleştirdiği şenliklerde ünlü sanatçılar Bursa’ya renk katacak. Programın ilk konserini verecek olan genç sanatçı Yusuf Güney, 27 Temmuz Pazartesi günü saat 21.00’da Nilüfer İlçesi İhsaniye Pazar Alanı’nda konser verecek.

SEVİLEN SANATÇILAR BURSA'YA GELİYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın daha yaşanılabilir bir kent olması için çalışırken, aynı zamanda vatandaşların sosyal ve kültürel yaşamını da destekleyecek çalışmalara ağırlık verildiğini bildirdi. Bursa’nın fiziki imajını yenilerken, kültürel hayatına da ivme kazandırdıklarını ifade eden Başkan Altepe, “Beyaz Koza Yaz Şenliği’nde bugüne kadar belediyemiz bünyesinde çalışmalarını sürdüren sanatçılarımızı Bursalılarla buluşturduk. Şimdi de Beyaz Koza’da ünlü sanatçıları 7 merkez ilçede ağırlayacağız” dedi. Konserleri ilçe belediyeleri ile ortaklaşa düzenlediklerini belirten Altepe, Bursalıları sevdikleri sanatçıları izlemeye davet etti.

ÜNLÜLER BEYAZ KOZA'DA SAHNE ALIYOR

‘Beyaz Koza Yaz Şenliği’nde müziğin usta isimleri Şevval Sam 2 Ağustos Pazar günü Gürsu’da, Alişan 4 Ağustos Salı günü Kestel’de, Emre Altuğ 13 Ağustos Perşembe günü Gemlik’te, Davut Güloğlu 15 Ağustos Cumartesi günü Kamberler Parkı’nda, Zara, 16 Ağustos Pazar günü Mudanya’da ve Kutsi de 18 Ağustos Salı günü Ahmet Taner Kışlalı Meydanı’nda en güzel şarkılarını seslendirecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2009 Cumartesi 12:55:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?