4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

'Beyliğin bitme zamanı geldi'

 İhsaniye Mahallesi'ndeki seçim irtibat bürosunu coşkulu bir törenle hizmete açan AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, beyliğin bitme zamanının geldiğini ifade ederek, "İnatlaşarak bir yere varılmaz. Biz ancak hizmet etme adına inatlaşırız. İnadına Nilüfer, İnadına hizmet deriz" dedi.

Seçime sayılı günler kala çalışmalarını daha da hızlandıran AK Parti Nilüfer Belediye Başkan Adayı Işıl Zeliha Gençoğlu Maydaer, Meclis üyesi adayı Filiz Korukluoğlu'na ait İhsaniye mahallesi Barbaros caddesi üzerindeki seçim irtibat bürosunu AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik ile birlikte açtı. Coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Yüksek Mimar, "İşte başkan işte Nilüfer", "Nilüfer seninle gurur duyuyor", "Nilüfer seninle ışıl ışıl olacak" sloganlarıyla karşılandı.

Konuşması tezahüratlarla kesilen Başkan Adayı Maydaer, "Şafak 5. Artık kavuşmamıza çok az kaldı. İnsanlar sevdikleriyle kavuşmak için gün sayarlar. Nilüfer'in de hizmete kavuşmasına 5 gün kaldı. Nilüfer kaybettiği 10 yılını önümüzdeki 5 yılda kazanacaktır. Bu AK Parti Belediyeciliğiyle olacak. AK Parti belediyeciliği bu konuda kendini kanıtlamış, marka olmuş bir belediyeciliktir" dedi.

İnatlaşarak hiç bir yere varılmayacağını ifade eden Yüksek Mimar, "Mevcut başkanın ideolojik kaygılar üzerine yayınladığı bilboardlarda bahsettiği gibi inatlaşarak hiç bir yere varılmaz. İnatçılık bizim geleneğimizde yoktur. Nilüferliler inatlaşanları sevmez. Biz ancak hizmet etme adına inatlaşırız. İnadına Nilüfer inadına hizmet deriz. Beyliğin bitme zamanı geldi ve o gün 29 Mart'tır" diye konuştu.

Milletvekili Çelik konuşmasıyla kalabalığı coştururken, AK Parti Nilüfer İlçe Başkanı Metin Düvencioğlu da "Bir kişi oyunu hizmet için değil de inat için istiyorsa, bu onun gideceğinin yakın olduğunun göstergesidir" dedi.
Yüksek mimar Maydaer açılış kurdelesini, milletvekili Çelik, ilçe başkanı Düvencioğlu ve meclis üyesi adayı Korukluoğlu ile birlikte kesti.
 

iha
Yayın Tarihi : 25 Mart 2009 Çarşamba 13:06:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?