6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Biber gazlı gasp teşebbüsü

BURSA'DA BİBER GAZLI GASP TEŞEBBÜSÜ

Bursa'da tanıdığı bir muhasebecinin otomobiline çarparak içindeki 65 bin TL'yi almak isteyen zanlı ve arkadaşı, parayı alamadan polise yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, taksi şoförlüğü yapan ve sürekli aynı benzin istasyonundan yakıt alan Erol O. (29), aynı benzin istasyonunu kullanan Yasin K.'nin (24) kullandığı aracı soymak için plan yaptı.

Bir şirketten otomobil kiralayan Erol O., "Kavga var" diyerek arkadaşı A.K.'yi (31) yanına aldı. Daha sonra iki şahıs, Anadolu Mahallesi'nde bulunan benzin istasyonunda muhasebeci Yasin K.'yi beklemeye başladı. Zanlılar, bir süre sonra benzin alan şahsın peşine takıldı. Erol K., muhasebecinin içinde 65 bin TL bulunan aracına Merinos civarında çarptı.

Kazanın ardından otomobilden inen Ahmet K., araçtaki muhasebeciyi biber gazı sıkarak etkisiz hale getirmek isterken, arkadaşı Erol O. da elindeki sopayla aracın camlarını kırmaya başladı. Daha önce benzin istasyonunda gördüğü zanlıyı tanıyan Yasin K.'nin, "Ağabey ne yapıyorsun?" demesi üzerine, iki arkadaş paraları alamadan olay yerinden kaçtı. Verilen eşkalden yola çıkan polis, Erol K. ve Ahmet K.'yi gözaltına aldı.

Emniyetteki ifadeleri tamamlanan 2 zanlı, "gaspa teşebbüs" suçundan adliyeye sevk edildi.

BURSA'DA BİBER GAZLI GASP TEŞEBBÜSÜ
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2010 Çarşamba 14:46:02
Güncelleme :6 Ekim 2010 Çarşamba 18:14:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?