3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bıçaklı gaspçı dehşeti

Bursa'da 2 saat arayla farklı 2 bayan bıçak tehdidi ile gasp edildiğini iddia ederek polise başvurdu. Zanlının aynı kişi olma ihtimali üzerine polis ekipleri soruşturma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Yıldırım İlçesi'ne bağlı Meydancık Mahallesi Cami Sokak'ta meydana gelen ilk olayda, 2 çocuğuyla birlikte pazar alışverişi yapmak için evinden çıkan 30 yaşındaki Fatma Varbaş'ın yolunu kesen kimliği belirsiz bir kişi, cep telefonunu istedi.

Varbaş'ın telefonu vermemesi üzerine olay yerinde gözcülük yapan bir başka şahıs gelerek bıçak çekti. Zanlılar, bıçak tehdidiyle genç kadının parmağındaki alyansını, boynundaki kolyesini ve cep telefonunu alarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, çevrede geniş çaplı araştırma başlattı.

Bu olaydan 2 saat sonra merkez Yıldırım ilçesine bağlı Karaağaç Mahallesi İpekçilik Caddesi üzerinde oturan 32 yaşındaki Oya Türkyılmaz 4. kattaki dairesine asansörle çıkmak isterken arkasından gelen kimliği belirsiz bir kişinin bıçakla kendisini tehdit edip ziynet eşyaları cep telefonu ve kredi kartlarının bulunduğu çantasını aldığını iddia etti. Polis, iki mağduru da fotoğraf teşhisi için Emniyet Müdürlüğü'ne götürdü. Olayla alakalı soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2007 Salı 18:03:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?