4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bıçaklı gaspçı dehşeti

Bursa'da eli bıçaklı bir kişi, yolda yürüyen kadının ağzını kapatıp çantasını çalarak kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece 23.00 sıralarında Osmangazi ilçesi Akpınar Mahallesi Gürçay Caddesi'nde meydana geldi. Evine gitmek üzere yola çıkan Bayse K.'nin (46) arkasından yaklaşıp eliyle ağzını kapatan zanlı, bıçağı göstererek, "Ya çantanı verirsin ya da ölürsün" dedi. Dehşete kapılan Bayse K., omzundaki çantasını eli bıçaklı gaspçıya vermek zorunda kaldı. Çantanın içinde 18 TL para ve kimlik kartları olduğu öğrenildi.

BASIN MENSUPLARINA ENGEL
Olayın ardından şoka giren Bayse K., ifadesi alınmak üzere Emek Polis Merkezi'ne getirildi. Karakol önünde bekleyen basın mensupları ise polisler tarafından engellendi. Polisler aldıkları emir gereği basın mensuplarına engel olduklarını söyledi. Güçlükle dışarıya çıkarılan basın mensupları ise gasp mağduru kadınla görüşemedi.

"EMNİYET MÜDÜRÜ GİTTİ, ASAYİŞ OLAYLARI ARTTI"
Öte yandan, Bursa İl Emniyet Müdürü Tahsin Demir'in emekliye ayrılmasının ardından Bursa'ya yeni emniyet müdürü görevlendirilmemesi ve artan asayiş olayları, vatandaşları endişelendiriyor. Kestel'de bir polis memurunun şehit edilmesi gözleri Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne çevirdi. Vatandaşlar son günlerde gasp, kapkaç, bıçaklama ve hırsızlık olaylarının arttığını ifade ederek, "Geceleri rahat bir şekilde sokağa çıkamaz olduk" ifadelerini kullandı.
 

iha
Yayın Tarihi : 6 Mayıs 2009 Çarşamba 12:44:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?