6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bilet kavgası kanlı bitti

BURSASPORLU TARAFTARLARIN ÜCRETSİZ BİLET KAVGASI KANLI BİTTİ

Şampiyon Bursaspor'un fanatik iki taraftar grubu arasındaki bilet kavgası kanlı bitti. Yeni açılan Teksaslılar Bursaspor Derneği'ni basan Zafer grubu üyesi iki kişiden biri bıçakla, diğeri ise silahla ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, şampiyon Bursaspor'un iki taraftar grubu arasındaki tartışmalar dün sabah saatlerinde alevlendi.

İddiaya göre, maçlara girmek için ücretsiz bilet talep eden Bursaspor'un Zafer Mahallesi grubu üyesi taraftarları, merkez Osmangazi ilçesi Kuruçeşme Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde yeni açılan Teksas Bursasporlular Derneği binasını bastı. Camları kıran taraftarların kavgası, araya giren vatandaşlar tarafından yatıştırıldı.

Fakat dün geceki Bursaspor galibiyetinin ardından yine bir grup Zafer Mahallesi grubu taraftarı, ikinci kez derneği bastı. Sabah yaşananlardan dolayı alevlenen kavgada bu kez bıçak ve silahlar konuştu. Çıkan olaylarda A.Y. silahla, M.K. ise bıçakla yaralandı. Devlet Hastanesi'ne kaldırılan A.Y.'nin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Polis ekipleri, güvenlik kordonuna alınan olay yerinde delil aradı. Dev bir Atatürk portresinin olaylardan sonra derneğin önüne bırakılması dikkat çekti. Cinayet Masası dedektifleri, suç aleti ile birlikte saldırıyı gerçekleştirdiği iddia edilen S.K.'yı yakalayarak gözaltına aldı.

Olayla alakalı soruşturma geniş çaplı olarak sürdürülüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2010 Cumartesi 13:47:01
Güncelleme :11 Eylül 2010 Cumartesi 14:05:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?