4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bilezik cinayeti zanlısı tutuklandı

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde 30 yaşındaki bir kadının bilezikleri için öldürülmesi olayında zanlı olarak gözaltına alınan üvey kuzen, mahkemece tutuklandı.

Suçlamaları kabul etmeyen 28 yaşındaki S.D. cezaevine gönderilirken, maktuleye ait mücevherler bulunamadı.
İddiaya göre, Ceyhun(33) ve Elmas Pirci (30) çiftinin Uğurlupınar köyündeki evine, amca Mehmet Pirci'nin üvey oğlu S.D. (28) misafir olarak geldi.

Pirci çiftinin köydeki evlerinde 10 gün misafir kalan ve işsiz olduğu öğrenilen evli ve 2 çocuk babası S.D., sabah saat 07.30'da ev sahibi Ceyhun Pirci'nin ise gitmesinin ardından akrabası Elmas Pirci'yi etkisiz hale getirerek ellerini ve ayaklarını bağladı.

Daha sonra genç kadının boğazını eşarpla sıktıktan sonra boğarak öldürdüğü öne sürülen S.D., genç kadının kolundaki bilezikleri, boynundaki altınları, küpeleri ve evde bulunan 3 bin TL'yi aldı. Genç kadının cesedini üzerine halı örterek çekyatın altına saklayan cinayet zanlısı, Gemlik ilçesi Selçukgazi köyünde jandarma tarafından gözaltına alındı.

Zanlı S.D. dün gece sorgusunun ardından Mustafakemalpaşa Adliyesi'ne sevk edildi. Suçlamaları kabul etmeyen zanlı, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay yerinden kaybolan para ve altınlar ise bulunamadı.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 14:36:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?