4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bilgilendirici afişler

Bursa İl Çevre ve Orman Müdürlüğü, Dünya Çevre Gününde asacağı pankartlarla vatandaşları uyaracak. Nilüfer Belediyesi Yerel Gündem 21 ekipleri ise Gölyazı'da çevre temizliği yapacak.

Dünya Çevre Günü Bursa'da çeşitli faaliyetlerle kutlanacak. İl Çevre ve Orman Müdürlüğü, Bursa'nın çeşitlli yerlerine asacağı, "Yaşanabilir Bursa için el ele", "Kirletmek kolay, temizlemek zor ve pahalıdır", "Çevre bilinci kazandırmak, geleceğe yapılan en iyi yatırımdır", "Temiz ve yaşanabilir çevre en iyi mirastır", "Doğa, bekçiyle değil sevgiyle korunur" yazılı afişlerle vatandaşları bilgilendirecek.

Nilüfer Belediyesi Yerel Gündem 21 üyeleri ise 6 Haziran 10.00'da Gölyazı'da çevre temizliği yapacak. Organik tarımdaki gelişmeler konulu panel ile devam edecek kutlamalarda, film gösterilecek ve fotoğraf sergisi açılacak.

Bursa İl Çevre ve Orman Müdürlüğü yetkilileri cuma günü Vali Şahabettin Harput'u makamında ziyaret edecek. Program kapsamında en çevreci okula ve atık pillerin toplanması kampanyasında başarılı okullara ödülleri verilecek.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Haziran 2009 Çarşamba 15:34:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?