4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bilgin'den 1 aydır haber alınamıyor

Bursa'nın İnegöl ilçesine bağlı Yenice beldesinde 2 sene önce babası intihar eden gençten 1 aydan fazla süredir haber alınamıyor.

Edinilen bilgiye göre, 3 Ocak 2009 tarihinde ortadan kaybolan oğlu Bilgin Kaplan'ın (26) hayatından endişe eden anne Gülten Kaplan, eşi Mestan Kaplan'ın da 5 Eylül 2007 tarihinde çalışmakta olduğu inşaatta intihar ettiğini söyledi. Önce eşini, sonra da oğlunu kaybeden acılı anne, gözyaşı dökerek yetkililerden oğlunu bulmalarını istedi.

Küçük oğlunun da askere gitmesiyle tek başına kalan Gülten Kaplan, "3 Ocak Salı günü oğlum eve mutlu bir şekilde geldi. 'Aman neşen bozulmasın' dedim. Bilgisayarın başına oturdu. Sonra ben yemek koymak için mutfağa gittiğimde, 'Arkadaşım araba ile kapının önünde bekliyor, gelince yerim' dedi. Bir daha dönmedi. Arkadaşları yeni araba almış, o araba ile gezmişler saat 22.00'ye kadar. Arkadaşları evlerine gitmiş. Ondan sonra ne olduğunu bilemiyoruz. 3 sene önce Mersinli bir kız ile internette tanışmıştı. Onu iç güveysi istiyorlardı. Ben, 'Oğlum ben hastayım, size ihtiyacım var. Bir arada kalsak olmaz mı?' dedim. O zamanlar babası sağdı. Ben araları bozulmuş sanıyordum. Ama bilmiyorum oraya mı gitti? Keşke gitse. Eğer gitmiş ise tek bir isteğim var, bana telefon açsın. 'Anne ben buradayım' desin. Asla, 'Gel oğlum' demeyeceğim. Sadece yaşadığını öğreneyim, sesini duyayım, başka bir şey istemiyorum. Aradan çok zaman geçti, hayatından endişe ediyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Şubat 2009 Perşembe 16:31:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?