6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bilişimin genç yöneticileri buluştu

BİLİŞİMİN GENÇ YÖNETİCİLERİ BURSA’DA TOPLANDI

Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Bursa Kent Konseyi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Bilişimde Genç Hareket Projesi Marmara Bölgesi eğitmen eğitimi, Türkiye’nin farklı şehirlerinden gelen gençleri Bursa’da buluşturdu.

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi’nin organizasyonuna Gençlik Meclisi üyelerinin yanı sıra Nilüfer Belediyesi Yerel Gündem 21 Gençlik Meclisi ile Çanakkale, Balıkesir, Tekirdağ, Kütahya ve Afyonkarahisar’dan da gençler katıldı. Serdil Demir ve Dinçer Yılmaz’ın eğitmenliğinde 5 gün süren eğitimin sonunda katılımcıların bilgi seviyesi de final sınavları ile ölçüldü. Eğitimin sonunda CISCO Online Ağ Teknolojileri Akademisi (Networking Academy) sisteminde “Bursa Habitat Akademisi” kuruldu. Yönetici olarak Hakan Darılmazlar’ın atandığı Bursa Habitat Akademisi’ne Çanakkale, Balıkesir, Kütahya ve Tekirdağ illeri de bağlandı.

Program, Bursa Kent Konseyi Başkanı Mehmet Semih Pala, Genel Sekreteri Tahsin Bulut, Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah H. Erbey Kuşku ve Bursa Gençlik Meclisi yürütme kurulu üyelerinin katıldığı sertifika töreni ile sona erdi. Törende eğitmen ünvanını hak eden katılımcılara katılım sertifikası ve Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan hediyeler verildi.

Habitat için Gençlik Derneği, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, CISCO, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Türkiye Bilişim Vakfı ortaklığında 2006 yılından bu yana gerçekleştirilen bir proje olan Bilişimde Genç Hareket, gençleri bilişim ve ağ teknolojileri alanında eğiterek, yarının dünyasına hazırlanmalarını ve Türkiye’nin farklı şehirlerinden yüzlerce gençleri gönüllülük ilkesiyle buluşturup toplumsal bilinç kazanmalarını sağlama hedefini taşıyor.

BİLİŞİMİN GENÇ YÖNETİCİLERİ BURSA’DA TOPLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Mart 2010 Cuma 12:09:01
Güncelleme :5 Mart 2010 Cuma 14:41:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?