3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Binlerce kişi şehitler için dua etti

Bursa'da Büyükşehir Belediyesi tarafından tertiplenen "Süleyman Çelebi’yi Anma ve Kadir Gecesi" etkinliklerinde’ okutulan ‘Mevlid-i Şerif’te hain teröre kurban verdiğimiz şehitler için edilen dua izleyenleri duygulandırdı. 

Temaşa-i Ramazan etkinliklerinin düzenlendiği Orhangazi Parkı’nda bir araya gelen Bursalılar, mevlithanlar Fevzi Mısır, Aziz Bahriyeli, Kadir Konya ve Bekir Büyükbaş ile duahan Doç. Dr. Emin Işık’ın okuduğu ‘Mevlid-i Şerif’i gönül gözüyle dinledi. Bin aydan daha hayırlı bir gece olan Kadir Gecesi’nde mevlit dinleyen binlerce vatandaş, önceki gün teröre kurban verdiğimiz 15 şehide edilen dualar karşısında duygulu anlar yaşadı. 

Ramazan Ayı’nın son günlerinde rahmet ve bereket gecesi olarak bilinen Kadir Gecesi’nde okunan dualara gönülden eşlik eden Bursalılar, kardeşlik, dayanışma, dostluk ve barış uğruna canlarını veren şehitler için de dualar okudu. 

Süleyman Çelebi’yi anma sebebiyle Kadir Gecesi’nde okutulan Mevlid-i Şerif’in ardından Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, aşure dağıttığı vatandaşlarla sohbet ederek Ramazanlarını kutladı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ekim 2007 Salı 10:58:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?