3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bir babanın en acı anı

BİR BABANIN EN ACI ANI

Bursa'nın İnegöl ilçesinde arkadaşını motosikletiyle evine bırakmak isteyen genç, trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Olay yerinde oğlunun cansız bedenini gören acılı baba, 'şaka gibi' diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Bir süre oğlunun cesedi yanından ayrılmayan baba, oğlunun cenazesini araca konmasında yardımcı oldu.

Alınan bilgiye göre, Yunus Emre Güden'in (18) kullandığı plakasız motosiklet, İnegöl-Ankara Karayolu Oylat kavşağına 20 metre kala sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. Kazada, başını asfalta vuran sürücü, olay yerinde hayatını kaybetti. Arka koltuktaki arkadaşı Erhan Mazlum (22) ise ağır yaralandı. Mazlum, olay yerine gelen ambulans ile İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Bu arada ilçede bir elektronik teknik servisinde çalışan Yunus Emre Güden'in, aynı iş yerindeki arkadaşı Erhan Mazlum'u oturduğu Hamamlı köyüne götürmek için yola çıktığı öğrenildi. Öte yandan kaza haberi üzerine olay yerine gelen Ramazan Güden, oğlunun cesedini görünce sinir krizleri geçirdi. Uzun süre oğlunun cesedine bakan acılı baba 'şaka gibi' diyerek gözyaşlarına hakim olamadı. Ramazan Güden daha sonra oğlunun cansız bedenini yerden kaldıran görevlilere yardımcı olarak cenaze aracına koydu.

 
BİR BABANIN EN ACI ANI
BİR BABANIN EN ACI ANI
BİR BABANIN EN ACI ANI
BİR BABANIN EN ACI ANI
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2011 Pazar 17:00:02
Güncelleme :3 Temmuz 2011 Pazar 18:08:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?