4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bir bardak çay fiyatına konaklama

Bursa'da Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin hasta yakınları için yapılan otelde bir bardak çay fiyatına konaklama hizmeti verileceğini söyledi.

Belediye Meclis Salonu'nda yapılan eylül ayı toplantısında Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, ilçe yararına olan projeleri meclis üyeleri ile paylaştı. Devam eden ve yeni yapılacak olan yatırımlarla ilgili meclis üyelerine bilgi veren Başkan Keskin, "Bugüne kadar bir çok başarılı projenin altına imza attık. Bu meclis döneminde de başarıyı daha da ileriye taşımak istiyoruz.

Yaptığımız bazı projelerin finansmanını bazı devlet kuruluşlarından temin ediyoruz. Ancak yapılan yatırımlar önem arz ettiği için İller Bankası'ndan 15 milyon TL uygun koşullarda kredi çekeceğiz. Sadece belediyenin kaynakları kullanılarak bu yatırımların yapılması mümkün değil" dedi.

Yıldırım ilçesindeki hastane sayısının fazlalığına dikkat çeken Keskin, hasta yakınların rahat etmesini sağlamak için yapılan otelin kısa zamanda hizmete gireceğinin müjdesini verdi. Mimar Sinan Mahallesi'nde yapılan hasta yakınları otel projesini meclis üyeleri ile paylaşan Keskin, "Burada hasta yakınları artık mağdur olmayacak. Hasta yakınları aylar boyunca hastanede mağdur oluyor. Ancak bundan sonra hasta yakınlarımız belediye tarafından çay fiyatına burada konaklayacaklar. Bunun yanında yapacağımız bir diğer proje, bilim merkezidir.

Gençlerimizin okulda aldıkları eğitimi burada pratiğe dönüştürme imkanı bulacaklar. Bunun yanında engelliler için yaptığımız eğitim merkezi de çok yakında hizmete girecek. Cazibe merkezleri ile Yıldırım ilçesini ayağa kaldıracağız. Belediyemiz hizmet vermek için canla başla çalışıyor. Bunun yanında 3. bin yılda yaşayan ve Osmanlı köyü olan Cumalıkızık'taki tarihi binaların restorasyonu tamamlanmak üzere" diye konuştu.

Projelerin ilçeye canlılık kazandıracağını belirten Keskin, yapılan yatırımların içi dolu yatırımlar olduğunu ve ilçe halkının yapılan çalışmalardan memnun kaldıklarını söyledi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2009 Perşembe 11:27:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?