6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bir tinerci dehşeti daha

BURSA'DA TİNERCİ DEHŞETİ

Bursa'da, dün özel halk otobüsünde yolculuk eden bir vatandaşı bıçakla yaralayan tinerciden sonra bugün de başka bir tinerci gasp ettikleri cep telefonunu paylaşamayınca arkadaşını bıçakladı.

Olay merkez Osmangazi ilçesi Atatürk Stadyumu yakınlarında meydana geldi. Sokak üzerinde gezen ve tinerci oldukları iddia edilen S.Ç. (16), F.D. (15) ve G.A. (18), karşıdan gelen Eyüp Burak Ş.'yi (17) durdurarak cep telefonlarını istedi. Telefonunu vermek istemeyen gencin boğazına tinerciler bıçak dayadı.

Eyüp Burak Ş.'nin cep telefonu ve 30 lirasını gasp eden zanlılar Kent Meydanı'na doğru kaçtı. Cep telefonu ve parası gasp edilen şahıs ise Çarşı Polis Merkezi'ne giderek şikayette bulundu. Harekete geçen ekipler tinerci gençleri aramak için çalışma başlattı.

Cep telefonunu alan tinerciler, Kent Meydanı'na geldiklerinde telefonu paylaşamadı ve kendi aralarında kavga etmeye başladı. Çıkan kavgada S.Ç. ve F.D., arkadaşları G.A.'yı dövdü.

Kavganın büyümesi üzerine S.Ç. ve F.D. adlı tinerciler, Eyüp Burak Ş.'nin telefonunu ve parasını aldığı iddia edilen G.A.'yı bıçakla ağır yaraladı. Yaralı olay yerine gelen ambulansla Muradiye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Arkadaşını bıçakladıktan sonra kaçan tinerci, babasını da alarak polise teslim oldu.

Olaydan sonra Bursa Emniyet Müdürlüğü'ne gelen Eyüp Burak Ş.'nin babası Arif Ş., oğlunun önünün tinerciler tarafından kesildiğini, cüzdanı ile cep telefonunun gasp edildiğini söyledi. Arif Ş., "Oğlum, tinercileri takip etmiş. Daha sonra bunların cep telefonunu paylaşamadıklarını ve bu yüzden kavga ettiklerini görmüş. Oğlum birbirleri ile kavga eden tinercilerin bıçak çıkardığını görünce kaçmış ve polis merkezine haber vermiş" dedi.

Bıçaklı yaralama olayına karıştıkları iddia edilen tinerci gençler polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Zanlılar emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

BURSA'DA TİNERCİ DEHŞETİ
İHA
Yayın Tarihi : 19 Eylül 2010 Pazar 15:47:00
Güncelleme :19 Eylül 2010 Pazar 16:28:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?