3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bir zamanlar kraldı

ESKİ GOL KRALI BURSASPOR'DAKİ GÜNLERİNİ ARIYOR

Bursaspor forması giydiği dönemde iki kez gol kralı olarak büyük bir başarıya imza atan milli futbolcu Okan Yılmaz, Bursa Merinosspor ile antrenmana çıktı.

ecrübeli oyuncu Tepecik Belediyespor ile sözleşmesinin devam ettiğini sadece antrenman yapmak için Bursa Merinosspor ile çalıştığını ifade etti.

Transfer haberini gazetede okuduğunu ifade eden Yılmaz, "Bursa Merinosspor'la anlaşma yaptığımı ögrendim. Kesinlikle böyle birşey olamaz. Ben sadece buraya antrenman yapmak için geliyorum. Bursaspor'dan ayrıldım çünkü o zamanlar küme düşerek tatsız şeyler yaşadık. Bursaspor'dan ayrıldıktan sonra diğer takımlarda o atmosferi yakalayamadım. Çünkü Bursaspor'u çok seviyorum. Bursaspor'a tekrar geri dönmeyi düşünmüyorum, çünkü hep verdiğim kararların arkasında durdum" dedi.

Yeşil-beyazlı takımın genç yeteneği Sercan Yıldırım hakkında da konuşan Yılmaz, "Sercan, genç futbolcu olmasına rağmen gol pozisyonuna girdiği zaman kaçırmış olabilir. Her futbolcu gol atacak diye bir kaide yok. Ben de zamanında çok kaçırdım. Ama futbolcunun üstüne gitmemeleri lazım. Genç olmasına rağmen çok çabuk kaybedebilirler. Sercan çok iyi bir futbolcu, Bursa'yı çok iyi yerlere getireceğine inanıyorum" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Aralık 2009 Çarşamba 17:12:00
Güncelleme :23 Aralık 2009 Çarşamba 23:56:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?