3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bira kavgası kanlı bitti: 1 ölü

Bursa Uludağ yolunda bulunan bir müzikholün otoparkçısından otomobillerine bira getirmesini isteyen grup ile işletme çalışanları arasında çıkan tartışma kanlı bitti. Pazarcılık yapan 2 çocuk babası, göğsünden vurularak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, dün gece 03.00 sıralarında Uludağ yolu Kireç ocakları mevkiindeki bir restoranın önünde meydana geldi. Hafta sonunu fırsat bilerek Uludağ yolunda 3 arkadaşı ile birlikte gezmeye çıkan Alpaslan Saraç (43), restoranın otoparkçısından bulundukları otomobile bira getirmesini istedi.

Ancak Saraç'ın bu isteğine otopark görevlisi olumsuz cevap verince taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine restorandan çıkan bir kişi tabancası ile 5 el ateş etti.

Olayda, göğsüne isabet eden kurşunla yaralanan 2 çocuk babası Alpaslan Saraç, arkadaşları tarafından kaldırıldığı Bursa Devlet Hastanesi'nde aşırı kan kaybı sonucu hayatını kaybetti.

Polis, olay sonrasında kayıplara karışan otopark görevlisi ve işletme çalışanlarından Mehmet isimli şahsı yakalamak için operasyon başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Şubat 2009 Pazartesi 13:32:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
HÜSEYİN BAYN IP: 88.253.111.xxx Tarih : 10.02.2009 14:15:39

HALA ERKEKLİĞİNİ SİLAHLA ISPATLAMAYA ÇALIŞAN MAGANDALAR VAR YA PES...