2
Mayıs
2024
Perşembe
BURSA

Bira kavgası kanlı bitti

ALKOL İSTEME DAVASINDA 3 KİŞİ YARALANDI

Bursa'da, iki grup arasında alkol isteme gerekçesiyle çıkan kavgada 3 kişi bıçaklandı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Osmangazi ilçesi Çarşamba Meydanı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, evlerine giden Rasim M. (21), Mehmet S. (18) ve Kenan E.'den (18) tanımadığı 2 kişi bira istedi. 3 gençten olumsuz yanıt alan 2 zanlı, şahıslarla tartışmaya başladı. Cadde üzerinde gençlerin peşini bırakmayan kimliği belirsiz 2 zanlı, yanlarında getirdikleri bıçaklarla bir lokantada garson olarak çalışan Rasim M.'yi sol bacağından, Mehmet S.'yi göğsünden, Kenan E.'yi ise kalçasından bıçaklandı.

Bıçakla yaralama olayına karışan 2 kişi, olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. Kanlar içinde kalan 3 gençten 2'si özel bir araçla, sol bacağından bıçaklanan Rasim M. ise olay yerine gelen ambulansla Bursa Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Göğsünden yaralanan ve hastaneye kaldırılan Mehmet S. ameliyata alınırken, şahsın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Polis, 3 gencin vermiş olduğu eşgal doğrultusunda zanlıları aramak için geniş çaplı araştırma başlattı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

ALKOL İSTEME DAVASINDA 3 KİŞİ YARALANDI
ALKOL İSTEME DAVASINDA 3 KİŞİ YARALANDI
İHA
Yayın Tarihi : 13 Şubat 2011 Pazar 10:33:00
Güncelleme :13 Şubat 2011 Pazar 20:08:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?