3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Birbirlerini kalp gözüyle seviyorlar

Bursa'da, akrabaları aracılığıyla 7 yıl önce tanışan iki görme engelli genç, dünyaevine girmenin mutluluğunu yaşadı. Eşini kalp gözüyle sevdiğini belirten Musa Demir, "Eşimi görmeden sevmek çok güzel bir şey" dedi.

Doğuştan görme engelli olan Ebru Demir (31) ile 13 yaşında bir kaza sonucu görme kabiliyetini kaybeden Musa Demir (26), 7 yıllık arkadaşlıklarını evlilikle noktaladı. Görme Engelliler Derneği'nin bahçesinde gerçekleştirilen düğün töreniyle dünyaevine girmenin mutluluğunu yaşayan iki görme engelli genç, kalp gözüyle birbirine bağlandıklarını söyledi.
2002 yılının Ağustos ayında akrabaları vasıtasıyla tanıştıklarını belirten Musa Demir, görme kabiliyetinin olmamasına rağmen kalp gözüyle eşini sevdiğini söyledi. Çok heyecanlı olduğunu kaydeden Demir, "Evlenmek çok güzel bir duygu. 2002 yılının Ağustos ayında hayatımın aşkıyla tanıştım. Çok heyecanlıyım. Birbirimizden hoşlandık. 2006'ya kadar birbirimize açılamadık. Eşim 3 sene önce bir gece beni arayarak, 'seni seviyorum' dedi. Ben de kabul ettim. Böylece ilişkimiz başladı. 2009 yılının Şubat ayında
evlilik kararı aldık. Kendimi iyi hissediyorum. Mutluyum. Görmeden sevmek çok güzel bir duygu. Görmeden sevmek, kalp gözüyle birbirimize bağlanmak çok güzel bir şey" diye konuştu.

"BİR GECE YARISI EVLİLİK TEKLİFİNDE BULUNDUM"
Her genç kızın hayalinde olan gelinliği giymenin çok güzel bir duygu olduğunu anlatan Ebru Demir, kendisi gibi görme engelli olan eşini çok sevdiğini belirtti. 3 sene önce eşine bir gece telefonla evlilik teklifi ettiğini dile getiren Gelin Demir, "Allah herkese böyle güzel bir duygu yaşatsın. Allah, her genç kıza evliliği nasip etsin. 3 sene önce bir gece eşimi telefonla arayarak, sevdiğimi söyledim. Ardından ilişkimiz bu boyuta geldi" şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından alkışlar eşliğinde piste gelen gelin ve damat, görme engelli müzisyen Faruk Elibol'un çaldığı müziklerle dans etti. 15 dakika romantik müzikler eşliğinde dans eden gelin ve damat için ardından takı töreni düzenlendi. Takı törenin ardından oyun havası müziği eşliğinde oynayan gelin ve damat, evlenmelerini doyasıya kutladı.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 11:52:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?