6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Bisiklet tutkunları buluştu

BURSA'DA BİSİKLET TUTKUNLARI BULUŞTU

Bursa'nın Mudanya ilçesinde start alan ve Gemlik'te son bulan "Bisikletle Yüz Yıllık Macera" turu, bisiklet tutkunlarını buluşturdu.

Nilüfer Kent Konseyi, Bisikletliler Derneği Bursa İl Temsilciliği, Türkiye Bisiklet federasyonu öncülüğünde Mudanya'dan başlayan bisiklet turu, İnegöl, Yenişehir ve İznik'ten devam ederek Gemlik üzerinden son buldu. Tur boyunca bisiklet tutkunlarına ilçe belediyeleri destek verdi. Gemlik Kent Konseyi ile Gemlik Belediyesi'nin Gemlik ayağında ev sahipliği yaptığı bisiklet turunda Gemlik Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler de bisikletiyle yer alarak katılımcılara destek verdi.

Trafik ve zabıta ekiplerinin güvenlik önlemi altında çevre yolundan ilçeye giriş yapan bisiklet tutkunları, Balıkpazarı 2'nolu cadde üzerinden vatandaşların hayran bakışları altında Atatürk kordonu üzerinden iskele meydanına geldiler. Burada verilen dinlenme molasının ardından Gemlik Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güler, bisiklet sporunun sevilmesi için öncülük yaptıklarını söyledi. Gemlik Belediyespor Bisiklet Takımı'nın da katıldığı organizasyona ev sahipliği yaptıkları için mutlu olduklarını ifade eden Güler, organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti. İskele meydanında dinlenen bisiklet tutkunları daha sonra Kurşunlu'ya gelerek Gemlik Belediyesi'nin temin ettiği kumanyalarını yediler.

BURSA'DA BİSİKLET TUTKUNLARI BULUŞTU
İHA
Yayın Tarihi : 30 Mayıs 2010 Pazar 17:43:04
Güncelleme :30 Mayıs 2010 Pazar 17:50:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?