3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bisikletiyle kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti

Bursa'da 17 yaşındaki bir genç, bisikletiyle kamyonun altında kalarak hayatını kaybetti.
Yanında çalışan yeğenini yemek için evine gönderen amca, acı haberi alıp olay yerine koştuğunda sinir krizi geçirdi. Bisikletli gencin annesi de olay yerine geldiğinde fenalaştı.

Edinilen bilgiye göre, merkez Nilüfer ilçesi İhsaniye Mahallesi Demirci Caddesi'nde 15.00 sıralarında meydana gelen kazada, öğle yemeğini yedikten sonra işyerine dönen 17 yaşındaki Cüneyt Bakır'ın kullandığı bisiklet, belediyeye ait 16 BS 443 plakalı kamyonun altında kaldı. Bir süre yerde sürüklenen su tesisatçısı genç, olay yerinde can verdi.

Kazayı gören arkadaşları gözyaşlarına hakim olamazken, olay yerine gelen gencin amcası ve annesi sinir krizi geçirdi. Amca Muhacir Bakır, polis tarafından teselli edilmeye çalışıldı. "Sen ölecek yaşatmasın" diyerek gözyaşı döken amca Bakır, kendini yerden yere attı. Anne Mevlüde Çakır ise fenalık geçildi.

Oğlunun cesedini görmek isteyen acılı annenin feryatları yürekleri dağladı. Fenalık geçiren Mevlüde Bakır güçlükle teselli edildi.
Bu arada kazaya sebep olan kamyon sürücüsü Y.C. polis tarafından gözaltına alınırken, olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı incelemelerde bulundu.
iha
Yayın Tarihi : 23 Temmuz 2007 Pazartesi 17:43:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?