3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

'Bizden biri olması gururlandırıyor'

AK Parti Osmangazi Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi'ni ziyaret etti.

Seçimler için geri sayım devam ederken, AK Parti Osmangazi Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar, Osmangazi İlçe Başkanı Tahsin Kara ve partililer, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Hakan Çavuşoğlu ve yönetim kurulunu ziyaret etti.

Geçen hafta güven tazeleyen Çavuşoğlu'nu tebrik eden Dündar, "Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi'nin yönetim kurulu üyeliğini ve 3 dönem de başkanlığını yaptım. Milletvekili olduğum dönemde dernek meselelerini Ankara'ya ileterek çözüm ürettik. Yurt dışından buraya gelip çalışmak isteyenler artık burada eskisi kadar sıkıntı yaşamıyor. Bunlar çok önemli" dedi.

Osmangazi'nin yüzde doksanını gezdiklerini belirten Dündar, “Yoğun tempomuz her gün aralıksız sürüyor. Başbakanımızın İstanbul’da yaptığı belediyecilik hizmetleri zaman içersinde tüm Türkiye’ye yayıldı. AK Parti belediyeciliği vatandaşlarımızı hizmetle tanıştırdı. AK Parti'nin yükselen grafiği daha önceki seçimlerde kendini gösterdi. Aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

29 Mart seçimleri yaklaşırken çok heyecanlı olduklarını belirten Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Bursa Şubesi Başkanı Hakan Çavuşoğlu, "İçimizden birinin Osmangazi Belediye Başkan adayı olması bizleri gururlandırıyor. Dernek olarak her siyasi partiye ve adaylara eşit davranmamız lazım, ama açıkça belirtmek isteriz ki AK Parti Osmangazi Belediye Başkan adayı Mustafa Dündar'ı destekliyoruz" dedi.

iha
Yayın Tarihi : 11 Mart 2009 Çarşamba 11:27:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?