6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

BKM Mutfak'ın gala heyecanı

'ÇOK FİLM HAREKETLER BUNLAR'IN GALASI BURSA'DA YAPILDI

Genel sanat yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan'ın yaptığı, senaryosunu BKM mutfak ekibinin yazdığı 'Çok Film Hareketler Bunlar' filminin galası, Bursa'da yapıldı.

AK Pınar Kültür ve Merkezi ve Zafer Plaza'da gerçekleştirilen galaya, BKM mutfak oyuncuları katıldı. Özellikle miniklerin büyük ilgi gösterdiği filmin oyuncuları, Bursa'da çok iyi karşılandıklarını söyleyerek herkese teşekkür etti. Hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektiren oyuncular, filmde gösterdikleri performans dolayısıyla vatandaşlardan takdir topladı.

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın da katıldığı AK Pınar'daki galadan sonra Zafer Plaza'da da gala yapıldı. Oyunculardan İbrahim Büyükak, "Filmimiz gerçekten çok eğlenceli. Büyük bir hayalimizi gerçekleştirdik. Umarız izleyenler de beğenir. Biz bir arada çok eğlenen bir ekibiz. Çekimlerimizin zor yerleri de vardı ama biz çok eğlendik" dedi.

Oyunculardan Eser Yenenler ise, "Çok büyük bir sevinç içerisindeyiz. İnşallah bizim gibi izleyenler de filmimizi beğenir" diye konuştu.

Başkan Mustafa Dündar, belediye olarak sinemaya ve tiyatroya önem verdiklerini söyledi. Oyuncuları tebrik eden Başkan Dündar, başarılarının devamını diledi. Başkan Dündar, oyunculara kestane ve çiçek hediye etti.

İHA
Yayın Tarihi : 5 Nisan 2010 Pazartesi 10:59:04
Güncelleme :5 Nisan 2010 Pazartesi 11:29:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?