3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Boğazları kesilerek öldürüldü

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde, bir anne ile 4 ve 8 yaşlarındaki iki çocuğu, boğazları kesilerek, öldürülmüş halde bulundu.
Alınan bilgiye göre, Tuna Mahallesi Gülbahçe Sokak'ta yaşayan ve bir markette tezgahtarlık yaptığı öğrenilen Mustafa Birinci, işten eve geldiğinde eşi Melek (30) ile çocukları Çiğdem (8) ve Onur'un (4) cesetleriyle karşılaştı. ü

İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, farklı odalarda cesetleri bulunan anne ve çocuklarının boğazları kesilerek öldürüldüklerini tespit etti. 

Mustafa Birinci, ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü. Evin çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı.
Bursa Emniyet Müdürü Tahsin Demir, olay yerindeki incelemenin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, cinayetle ilgili henüz yeterli bilgiye sahip olmadıklarını belirtti. 

Cumhuriyet savcısı ve doktorun olay yerinde inceleme yapacağını kaydeden Demir, ''Şu andaki ilk izlenimler, anne ve çocukların birer bıçak darbesiyle öldürüldüğü yönünde. Ancak kesin bilgiye cumhuriyet savcısı ve doktorun incelemesinin ardından ulaşılacak'' dedi.
Milliyet
Yayın Tarihi : 25 Nisan 2007 Çarşamba 08:07:42
Güncelleme :25 Nisan 2007 Çarşamba 12:21:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
çiğdem IP: 85.104.236.xxx Tarih : 1.05.2007 17:49:33
herkese merhaba.bu haberi tv de de izlemiştim ve çok üzüldüm.üzülmemek mümkün değil.resmen bu canilik.butür olayların olmasında en büyük sebep manevi eksikliğimizden kaynaklanıyo.Allah rahmet eylesinve yakınlarına sabır versin.