30
Nisan
2024
Salı
BURSA

Boğduğu bebeğini gömdü

Bir polisin, yasak ilişkiden doğan bebeğini öldürdüğü öne sürüldü. M.C., kendisine komplo kurulduğunu iddia etti

Sabah'ın haberine göre, Bursa'da Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Masası'nda görevli polis memuru M.C. (36), Gemlik'te yaşayan N.G. ile ilişki yaşıyordu. M.C. birlikte olduğu kadının 20 yaşındaki kızı F.G. ile de ilişkiye girdi. Hamile kalan F.G. 20 Şubat'ta Orhangazi'deki hastanede erkek bebek dünyaya getirdi. İddiaya göre doğumdan sonra genç kadının yaşadığı eve giden M.C., N.G. ile birlikte bebeği de alıp evden çıktı. İkili, talihsiz bebeği arabada boğarak öldürdükten sonra M.C.'nin Şahinyurdu köyündeki evinin bahçesine gömdü. Gemlik'e dönen anne, kızına bebeği hayırsever birine verdiğini söyledi.

EKİPLER AŞI İÇİN GELİNCE

Korkunç olay, İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin bebeğin altıncı ay aşısını yapmak için N.G.'nin Gemlik'teki evine gitmesiyle ortaya çıktı. N.G., bebeği soran sağlık görevlilerine kızının evlenip başka bir eve taşındığını söyledi. Bu ifadelerden şüphelenen görevliler, durumu Gemlik İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bildirdi.

Kızıyla birlikte emniyete çağrılan kadın, tüyler ürperten cinayeti tüm detaylarıyla itiraf etti. N.G.'nin ifadesinde, "O polisle ilişkimiz vardı. Sonra kızımla da birlikte olmuş. Doğumdan sonra bizi tehdit etti. Başıma silah dayayarak bebeği boğmamı, yoksa tüm ailemi öldüreceğini söyledi. Birlikte boğduktan sonra gömdük" dediği belirtildi.

'BEBEĞİN BABASI BEN DEĞİLİM'

İfade üzerine köye giden polis ekipleri, boğulan bebeğin cesedini gömüldüğü yerde bulup otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürdü. N.G.'nin ifadelerinin ardından gözaltına alınan M.C. ise suçlamaları kabul etmeyerek, "Bana komplo kuruldu. F.G. ile bir kez, korunarak beraber oldum. Bebeğin babası ben değilim, öldürüldüğünden de haberim yok" dedi. M.C., anne F.G., anneanne N.G. ve dede S.G., polisteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

...
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2013 Cumartesi 10:45:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?