4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bomba gibi transferler

Bursaspor, Kayserisporlu Turgay Bahadır ve Pendiksporlu Ramazan Sal'ı renklerine bağladı.

İmza töreni Bursa Büyükşehir Belediyesi binasında gerçekleştirildi. İmza törenine konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursaspor'u çok güzel günlerin beklediğini belirterek, önümüzdeki sezon için başarılar diledi.

Altepe'nin huzurunda ilk transferlerini yaptıklarını kaydeden Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı, kulüpte herkesin birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu kaydetti. Bursaspor'un kupalara oynayan bir takım olduğunu ifade eden Yazıcı, "Kollarımızı sıvadık. Arkadaşlarımızla yapacağımız ilk imzadan sonra kamptan evvel diğer transferleri de bitireceğiz. Özlenen Bursaspor'u göreceğiz. Sayın başkanımızın huzurunda yapılan esas görüntü şu; birlik ve beraberlik. Bu birlik ve beraberliği devam ettirdiğimiz sürece hiç kimse bize bir şey yapamaz" dedi.

Kendilerini Yeşil-beyazlı yapan sözleşmeye imza atan Turgay Bahadır ve Ramazan Sal, transferde emeği geçen herkese teşekkür etti. Konuşmaların ardından Turgay Bahadır ve Ramazan Sal, Yeşil-beyazlı forma ile basın mensuplarına poz verdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2009 Cuma 11:52:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?