3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bomba süsüyle PTT'yi soydu

BURSA'DA BOMBA SÜSÜ VERDİĞİ DÜZENEKLE PTT'Yİ SOYDU

Bursa'da 50 yaşlarındaki bir kişi, bomba süsü verdiği cep telefonu ve düzenekle PTT Şubesini soydu. Bayan görevliyi etkisiz hale getiren soyguncu yaklaşık 3 bin lirayı alarak kayıplara karıştı. Olay yerine yetişmek isteyen polis ekipleri de yaralamalı kazaya karıştılar.

Alınan bilgiye göre, merkez Yıldırım ilçesi Yıldırım Mahallesi Molla Yegan Kültür Merkezi içinde bulunan PTT şubesine saat 12.00 sıralarında gelen soyguncu elindeki cep telefonu ve düzeneği gösterip, "bomba var, paraları verin yoksa patlatırım" tehdidiyle soygun yaptı. 50 yaşlarındaki soyguncu kasadaki 3 bin lirayı alıp kaçtı. Olayın şokunu yaşayan görevli Zehra Dündar da alarm butonuna basarak polisten yardım istedi. Soyguncu kaçarak izini kaybettirirken, soyguncunun bıraktığı düzeneği kontrol etmesi için bomba imha ve kriminal ekipler çağırıldı.

Bu arada soyguncuyu yakalamak için operasyona giden polis merkezi ekibi de yaralamalı kazaya karıştı. Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen polis, zanlıyı yakalamaya çalışırken, PTT çalışanı uzun süre olayın şokunu üzerinden atamadı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2011 Cuma 13:46:05
Güncelleme :21 Ocak 2011 Cuma 17:15:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?