4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bonus Snow Masters heyecanı başladı

Garanti Bonus Card sponsorluğunda 7 yıldan bu yana Türkiye Kayak Federasyonu ile İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Bonus Snow Masters, Kayak ve Snowboard İstanbul İl Birinciliği Yarışları Uludağ'da başladı.

Garanti Bonus Card'ın 2001 yılından bu yana düzenlediği ve her yıl daha da gelişerek devam eden Bonus Snow Masters Yarışları, Türkiye kış sporlarının dünya klasmanında bir seviyeye gelmesini ve ülkemizi yurtdışında da başarıyla temsil edecek, gelecek vaat eden isimler kazandırmayı amaçlıyor.

Dereceye girecek sporcuların Türkiye Kayak Şampiyonası'na katılmak için puan kazandığı Bonus Snow Masters yarışları, kayak ve snowboard dallarında minikler, çocuklar, gençler ve büyükler olmak üzere 4 farklı kategoride düzenleniyor.

Garanti Bankası, lisanslı sporcuların yanı sıra kayak ve snowboard tutkunu sporcuları da organizasyona dahil edebilmek için, geçtiğimiz yıldan beri "Bonus Snow Masters Open" ismi ile yeni bir yarış daha düzenlemeye başladı.

Yaklaşık 2 bin 500 sporcunun katıldığı Bonus Snow Master Yarışları büyük ilgi görürken, minik kayakçılar ise büyük ilgi topladı. Yarışlar, 2 gün boyunca devam edecek.

İHA
Yayın Tarihi : 9 Ocak 2009 Cuma 21:24:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?