6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Borajet 11 şehre uçacak

BURSA'DAN 11 ŞEHRE UÇUŞLAR SALI GÜNÜ SAMSUN SEFERİ İLE BAŞLIYOR

Bursa'da havayolu ulaşımı yerli ve yabancı özel şirketlerin organizasyonları ile her geçen gün artıyor. Lutfansa'nın Almanya seferlerinden sonra, Borajet 20 Temmuz Salı günü saat 10:00'da Yenişehir Havalanı'ndan Samsun'a ilk seferi ile Yenişehir Havaalanı'ndan 11 vilayete uçuşlarını başlatıyor.

Salı günü Yenişehir Havalanı'nda saat 10'da bir tören tertipleyeceklerini belirten Bora Jet Genel Acentası Cakalıoğlu Turizm Genel Müdürü İbrahim Cakalıoğlu, "Her Pazartesi Bursa-Sivas-Erzurum, Bursa-Adana-Diyabakır seferlerimiz olacak. Salı günü Bursa-Samsun, Bursa-Ankara-Van, Çarşamba günü Bursa-Samsun-Trabzon, Bursa-Adana-Diyarbakır uçuşları yapılacak. Perşembe günü Bursa-Sivas-Erzurum ve Bursa Üsküp seferleri yapılacak. Cuma günleri ise Bursa-Samsun-Trabzon ve Bursa-Ankara-Van, Cumartesi günleri ise Bursa-Sivas-Erzurum, Bursa-Adana-Diyarbakır uçuşları ile Bursa-Kayseri-Gaziantep seferlerimiz gerçekleşecek. Pazar günleri ise, Bursa-Samsun-Trabzon, Bursa-Üsküp uçuşlarını yapacağız. Bilet fiyatları erken rezervasyon ile 89 liradan başlayan fiyatlardan olacak. Bursa'yı uçuruyoruz sloganı ile 224.444 0 730 nolu çağrı merkezimizden bilet rezervasyonlarını vatandaşlarımız yaptırabilirler. Dünyanın pekçok yerinde kullanılan ancak Türkiye'de yeni olan Turboprop ATRT 72-500 tipi pervaneli uçakları Borajet'in seçmesinin sebebi gece ve gündüz, her türlü hava şartlarında kısa ve yüksek irtifalı pistlere güvenli iniş kalkış yapabilmesidir. Bursa gibi Anadolu'nun pek çok şehri ile irtibatlı olan noktalarda konforlu halde 66 yolcu alan uçaklarla hızlı ulaşımı sağlayacağız. Uygun fiyatlarla Bursalıların önümüzdeki haftadan itibaren başlayan seferler ile hızlı ulaşım ile büyük bir rahatlık yaşayacaklarına inanıyoruz" dedi.

Ramazan Bayramı'na kadar Bursa Yenişehir Havalanı'ndan 11 vilayete kalkacak olan Borajet uçuşlarının hareket saati detayları da netleşecek. Borajet turboprob uçaklar ile Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin yeniden faaliyete almak için bürokratik mücadele verdiği şehir merkezinde kısa piste sahip Yunuseli Havaalanı'nın açılması ile seferlerinin bir kısmını şehir içindeki eski havalanına kaydırılabilecek.

BURSA'DAN 11 ŞEHRE UÇUŞLAR SALI GÜNÜ SAMSUN SEFERİ İLE BAŞLIYOR
İHA
Yayın Tarihi : 16 Temmuz 2010 Cuma 18:29:03
Güncelleme :16 Temmuz 2010 Cuma 18:41:14


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?