6
Mayıs
2024
Pazertesi
BURSA

Borcu yüzünden tutuklandı

BİN 500 LİRALIK KREDİ KARTI BORCU BULUNAN 3 ÇOCUK ANNESİ TUTUKLANDI

Bursa'da 3 çocuk annesi bir kadın, bin 500 liralık borcunu ödeme taahhüdünü yerine getirmediği için tutuklandı. Eşi tarafından 4 yıl önce terk edilen anne tutuklanmasına değil, ortada kalan çocuklarına gözyaşı döktü.

Edinilen bilgiye göre 36 yaşındaki E.Y., 4 yıl önce eşinin evi terk etmesi üzerine 3 çocuğuyla ortada kaldı. Fabrikalarda çalışarak çocuklarını büyütmeye çalışan E.Y., bir bankaya olan bin 500 liralık kredi kartı borcunu ödeme taahhüdünü yerine getirmediği için tutuklandı.

Felçli bir akrabasından başka kimsesi olmayan E.Y., cezaevine gireceği için değil, ortada kalan çocukları için gözyaşı döktü.

Yıllarca çocuklarının yurda yerleştirilmemesi için didindiğini ifade eden E.Y., "12 yaşındaki oğlum ve 6 yaşındaki ikiz kızlarıma ne olacak? Elimden gelen her şeyi yaptım. Durumumu anlatıp valilikten yardım istedim. Benimle alay eder gibi 150 lira verdiler. Ben yavrularımdan ayrılırsam ölürüm. Onlar beni bu hayata bağlayan tek şey" diye konuştu.

Çaresizlik içinde süzülen gözyaşlarıyla cezaevinin yolunu tutan acılı anne, toplam bin 500 liralık borcunun ödenmesi halinde özgürlüğüne, daha da önemlisi çocuklarına kavuşabilecek.

İHA
Yayın Tarihi : 29 Eylül 2010 Çarşamba 11:51:05
Güncelleme :29 Eylül 2010 Çarşamba 13:52:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?