5
Mayıs
2024
Pazar
BURSA

Boş depoda 'derbi' infazı!

Bursa’da Fenerbahçeli 1 genç, geçtiğimiz günlerde oynanan Fenerbahçe’nin ezeli rakibi Galatasaray’ı 1-0 yenerek şampiyon olduğu maçın ardından tartıştığı 4 Galatasaraylı taraflar tarafından, dün gece boş bir depoya götürülerek silahla vuruldu.

Edinilen bilgiye göre olay, saat 02.00 sıralarında, Yeşilova Mahallesi Nişan Sokak üzerindeki boş bir depoda meydana geldi.

Hüseyin Tüfekçi, Fenerbahçe’nin Galatasaray’ı 1-0 yenerek şampiyon olduğu maçın ardından tartıştığı ve isimlerinin Uğur, Selçuk, Sezgin ve Kemal olduğu öğrenilen 4 gençle konuşmak için söz konusu depoya gitti. Aralarında maç sebebiyle husumet bulunan gençler, alkolün de etkisiyle tartışmaya başladı.

Çıkan kavga sırasında Hüseyin Tüfekçi, ayağından vuruldu. Kanlar içerisinde kalan yaralı genç, özel bir otomobille Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye getirildiğinde şuuru kapalı olan Hüseyin Tüfekçi, hayati tehlike kaydıyla yoğun bakıma alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, kurşunlama olayına karıştığı iddia edilen 4 kişiyi arıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Mayıs 2005 Perşembe 13:03:05
Güncelleme :27 Mayıs 2005 Cuma 16:20:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?