3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Boşanma cinayeti

Ablasından boşanan eniştesini öldürdü

Bursa'nın merkez Nilüfer ilçesinde eşiyle boşanmak üzere olan şahsın, eşyaların paylaşımı konusunda çıkan tartışmada kayınbiraderi tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edildi.

Edinilen bilgiye göre 32 yaşındaki İskender Güzelbakan, dün akşam boşanmak üzere olduğu eşinin Hasanağa TOKİ konutlarında ikamet eden ailesiyle görüşmeye gitti.

Burada kayınbiraderi Serkan S. ve kayınpederi S.S. ile görüşen Güzelbakan, çıkan tartışmada bıçakla yaralandı. Kayınbiraderi tarafından yaralandığı belirtilen Güzelbakan, kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.  Jandarma, olaydan sonra Serkan S. ve babası S.S.'yi gözaltına aldı. Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili soruşturma başlattı.

Katiliyle düğününde poz verdi

Bursa'da ayrı yaşadıkları eşiyle barışmak için gittiği kayınpederinin evinde çıkan kavgada kayınbiraderi tarafında bıçaklanarak öldürülen taekvandocu gencin, düğününde katiliyle birlikte poz verdiği ortaya çıktı

Oğlunun cenazesini almak için Adli Tıp Kurumu'na gelen baba, oğluna tuzak kurulduğunu öne sürerek, "Kızını göstermek için eve çağırıp, arkasından saldırmışlar" dedi.

Edinilen bilgiye göre, muhasebecilik yapan İskender Güzelbakan (32), dün akşam saatlerinde 5 aydır ayrı yaşadığı eşi Fatma Güzelbakan'ı ikna etmek için kayınpederinin merkez Nilüfer İlçesi'ndeki Hasanağa TOKİ konutlarına gitti.

Genç adam eşi Fatma'yı eve dönmesi için ikna etmaye çalışırken, kızının geri dönmesini istemeyen, kayınpederi iddiaya göre "Sen bugüne kadar kızımı mutlu ettin mi ki, bundan sonra mutlu edeceksin. Kızım seninle barışmayacak. Sen onun kırılacak eşyalarını dahi teslim etmedin" dedi.

Bunun üzerine İskender Güzelbakan, "Ben de senin için bankadan 10 bin TL kredi çektim. Sen de bu parayı ödemedin" deyince kayınpeder ile damadı arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. Bu sırada olaya karışan kayınbirader Serkan S., mutfaktan aldığı ekmek bıçağını eniştesine üç yerinden sapladı. Ağır yaralanan 1 çocuk babası İskender Güzelbakan, kaldırıldığı Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde kurtarılamadı.

Olayla alakalı olarak kayınbirader Serkan S. "Adam öldürmek" suçundan, kayınpeder Seydi S. ise "ölümle biten kavgaya karışmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

Bu arada öldürülen İskender Güzelbakan'ın düğününde katili olan kayınbiladeri Serkan S. ile birlikte fotoğraf çektirdikleri ortaya çıktı.

Oğlunun Adli Tıp Kurumu'na kaldırılan cesedini almaya gelen baba Burhan Güzelbakan (64) ise evladına tuzak kurulduğunu iddia etti. Tekvandoda kahverengi kuşak sahibi olan oğlunun planlı olarak öldürüldüğünü ifade eden Burhan Güzelbakan, "(Çocuğunu sana göstereceğiz) demişler. Oğlum da eve gitmiş. Arkadan saldırmışlar. Kahverengi kuşak sahibiydi. İstese hepsini alt ederdi. 5 aylık kızı vardı. Oğlumu, torunuma olan sevgisiyle öldürdüler.

Eşya meselesi yoktu. Ayrı bir ev istiyordu. O yüzden tartışmışlar ve ayrı yaşıyorlardı" dedi.
Öldürülen İskender Güzelbakan'ın vasiyeti gereği Aydın'da defnedileceği öğrenildi.

 


 

İHA
Yayın Tarihi : 5 Mayıs 2009 Salı 12:47:16
Güncelleme :5 Mayıs 2009 Salı 17:20:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?