4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Boyalıca'ya hizmet binası açıldı

Bursa'nın İznik ilçesine bağlı Boyalıca beldesinde yeni belediye binası hizmete açıldı. Belediye hizmet binasının açılışına Ak Parti Bursa milletvekilleri Altan Karapaşaoğlu, Mehmet Tunçak, Mehmet Ocaktan, Mehmet Emin Tutan ile çok sayıda kasaba halkı katıldı.

Boyalıca Belediye Başkanı Ali Bulut, "Yıkmak için değil hizmet için varız. Boyalıca'mız çevre belediyelere nazaran en fazla hizmet veren belediyedir. Bir 5 sene daha hizmetlerimize kaldığımız yerden devam etmek istiyoruz. Bunun için sizin desteklerinizi bekliyoruz. Boyalıca'da yapılan hizmetler bellidir. Göreve geldiğimiz 10 yıl içerisinde Boyalıca'da çok şeyi değiştirdik. Bizlerin en büyük gayesi, sizlerin hayır dualarını almak olmuştur.

Bundan sonra yapacaklarımız arasında en önemlisi alt yapı yatırımları ve içme suyu deposunun 200 tondan 500 tona çıkarılmasıdır. Bunun için gerekli olan 35 ton demir şimdiden alındı. Ayrıca içme suyunun şebekesi değiştirilecek. Çongu mevkiine 2 km elektirik hattı çekilecek, ihale tamamlandı.

Bizlere bu konuda destek olan vekillerimiz milletvekillerimiz Mehmet Emin Tutan, Altan Karapaşaoğlu, Mehmet Ocaktan, Mehmet Tuncak ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Recep Altepe'ye teşekkürü borç biliyorum. Eski belediye başkanımız Ali Rıza Akar'a, Ahmet Kanlı'ya da hizmetlerinden ötürü huzurlarınızda teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 17:33:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?