3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bozbey 2 seçim bürosu açtı

29 Mart seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına hız veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 2 seçim bürosu birden açarak adeta gövde gösterisi yaptı.

Bir günde 2 ayrı seçim ofisi birden açan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüferlilere yeni dönemde yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi. İlk olarak Fethiye Mahallesi’ndeki seçim ofisinin açılış töreninde konuşan Bozbey, 29 Mart yaklaştıkça seçim atmosferinin de ısınmaya başladığını belirterek, “Ben 10 yıldır görevimin başındayım. Bazı adayların ilanlarını görüyoruz Nilüfer’e başkan geliyor diyorlar. Nilüfer’e başkan filan gelmiyor. Ben zaten buradayım. Ben gücümü sizlerden aldım. Birilerin söylemesiyle de bir yere gitmem. Oy karşılığında insanları bir yerlere götürüp, gezdirip karnını doyurmuyorum. Kitaba el de bastırmıyorum. Beyaz eşya da dağıtmıyorum. Ben gönlümü, yüreğimi ve sevgimi sizlere açıyorum” dedi.

Bu bölgede yapılmakta olan hizmetlere de kısaca değinen ve Fethiye Spor Tesisi’nin inşaatına yakında başlanacağını belirten Bozbey, “Fethiye hizmet binamızın yapımı devam ediyor. Fethiye İdman Yurdu’na ve Fethiyeli gençlere armağan edeceğimiz futbol sahası ise tamamlanmak üzere. 10 yıldır birlikteyiz. Buranın gelişmesi ve değişmesi için katkımız olmuştur. Önemli olan da yıllar sonra buraya bir bardak çay içmeye geldiğimde sizlerin yüzünüze bakabileceğim gerçeğidir. Bizlere 2 dönemdir sahip çıktınız. 29 Mart’ta da hem bana, hem meclisimize hem de büyükşehir adayımız Sena Kaleli’ye sahip çıkacağınıza inanıyorum” diye konuştu.

Romanya’nın kardeş şehri Brailla Belediyesi eski başkan yardımcısı Lucian Tilea ise, Bursa’ya Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e destek olmak için geldiğini belirterek, “Avrupa’da ve Amerika’da pek çok şehir gördüm. Bu şehirlerarasında Nilüfer’in planlı, çevreye, doğaya ve insana önem vermesiyle modern şehircilik anlayışının eksiksiz yerine getirmesi beni çok etkilemişti. Eğer oy kullanabilseydim oyum mutlaka Sayın Mustafa Bozbey’e olurdu. Nedeni ise, Bozbey’in her şeyi şehirde yaşayan insanlar için ve bu şehir için yapan bir insan olmasıdır” diye konuştu.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve davetliler daha sonra da Cumhuriyet Mahallesi’ndeki seçim ofisi açılışına geçti. Burada konuşan CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sena Kaleli, Bursa’yı ortak akıl ile yöneteceklerini belirterek, “10 yıldır Sayın Mustafa Bozbey’in Nilüfer’de Türkiye’ye örnek olan sosyal belediyecilik hizmetlerini tüm Bursa’ya taşıyacağız. Amerika’yı yeniden keşfetmeye gerek yok. Nilüfer’deki örnek hizmet anlayışını sizlerin 29 Mart günü vereceği oyla Bursa’ya yansıtacağız” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 15 Mart 2009 Pazar 11:57:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?