4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bozbey 3. kez başkan

Bursa'nın merkez Nilüfer Belediyesi'nde üçüncü kez başkanlığı kazanan Mustafa Bozbey, seçim ofisinde partililer tarafından omuzlara alındı.

Sandıkların açılmaya başlaması ve ilk sonuçların açıklanmaya başlamasıyla birlikte Bozbey’in seçim ofisine akın eden Nilüferliler, bu başarıyı büyük bir coşkuyla kutladı. Başkan Bozbey’i omuzlarına alarak coşkulu bir kutlamaya imza atan vatandaşlar, davul-zurna eşliğinde halaylar çekerek Nilüfer’deki zaferi kutladı.

Sonuçların belli olmasıyla birlikte seçim ofisi önündeki kalabalığa hitaben bir konuşma yapan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa’da tarihi bir gün yaşandığını belirterek, “Bu tarihi Nilüferliler yazdı. Bursa’nın siyaset tarihinde 3 dönem üst üste seçimi kazanma onurunu bana yaşattığınız için size teşekkür ederim. Bu tek başına Mustafa Bozbey’in başarısı değil. Her başarının ardında sevgi ve emek vardır. Her başarının ardında görünmeyen kahramanlar vardır. Bu başarı hepimizin başarısı. Nilüfer’de ortak akıl, ortak emek kazandı. Başarı varılacak bir hedef değil, bizim için başarı bir yolculuktur.

Bu yolculukta bana eşlik eden yol arkadaşlarıma, ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu yolculuk bitmeyecek, hep birlikte yeni ufuklara yeni başarılara hep birlikte aydınlık yarınlarımıza yelken açacağız. Yine omuz omuza vereceğiz, yine el ele vereceğiz, yine kederde ve sevinçte yüreklerimizi emeklerimizi birleştireceğiz. Bu şehrin geleceğini ve çocuklarımızın geleceğini emekle sevgiyle kuracağız. Nilüfer büyük düşündü, Nilüferli seçimini yaptı. Gülümse Nilüfer sen kazandın” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 30 Mart 2009 Pazartesi 10:40:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?