3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bozbey Bursaspor formasını giydi

Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı ve yönetim kurulu üyeleri, 3. dönem başkanlığa seçilen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i makamında ziyaret ederek tebrik ettiler.

Bursaspor Özlüce Tesisleri’nin Nilüfer Belediyesi sınırları içerisinde yer almasının Nilüfer’e ayrı bir özellik ve değer kattığını söyleyen Yazıcı, Bursaspor’un bu yıl atağa kalktığını belirterek, “Bugüne kadar hep iyi ilişkiler içerisinde olduğumuz Başkanımız Mustafa Bozbey ile birlikte yeni dönemde Bursaspor’a kalıcı gelirler kalması için çalışacağımıza inanıyoruz. Bu yıl takım olarak gerçekleştirdiğimiz atağı kalıcı gelirler konusunda da gerçekleştirmeyi umuyoruz. Sadece Sayın Bozbey ile değil diğer ilçe ve Büyükşehir Belediye Başkanımıza da sorumluluklar düşüyor” diye konuştu.

Bozbey ise, Bursaspor’un tüm Bursa’yı birbirine bağlayan ve birleştiren bir markası olduğunu belirterek, “Kent yöneticisi olan bizlere Bursaspor’a kalıcı gelirler sağlamak için sorumluluklar düşüyor. Bursa’da doğan ve doyan herkese bu sorumluluklar düşüyor demek daha doğru olacaktır.

Marka kent olma yolunda ilerlemek için kalıcı başarılar sağlamak için kalıcı gelirlere ihtiyaç var. Nilüfer Belediyesi olarak bu anlamda Bursaspor’a her türkü katkıya hazırız. UEFA yolunda emin adımlarla ilerleyen Bursaspor’u taçlandırmak da tüm Bursalılara düşüyor” dedi.
 

iha
Yayın Tarihi : 11 Nisan 2009 Cumartesi 10:27:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?