3
Mayıs
2024
Cuma
BURSA

Bozbey KESK'i ziyaret etti

Yerel seçim çalışmaları kapsamında KESK Bursa Şubesini ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, akademik odaları bir araya getiren yerleşke gibi, sendikaları da Nilüfer’de bir çatı altında toplayacak bir projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e, Tüm-Bel Sen ile toplu iş sözleşmesi imzalaması nedeniyle teşekkür eden KESK Bursa Şubeler Platformu Dönem Sözcüsü Dr. Candan Coşkun ise, Nilüfer Belediyesi’nin dört dönemdir yaptığı anlaşmanın başta Bursa olmak üzere Türkiye’deki tüm belediyelere örnek olmasını istedi.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de, 10 yıldır "önce insan" sloganıyla emeğin ve emekçinin hakkını vererek kadın-erkek ayrımı yapmadan çalıştıklarını belirterek, “Bizler göreve gelirken din, dil, ırk ve siyasi görüş ayırt etmeden herkese eşit hizmet götürmeye önem verdik. Nilüfer Belediyesi’ni Türkiye’de ki 3 bin 200 belediye içerisinde örnek alınan, öncü ve lider bir belediye yaptık. Bunu da çalışanlarımızla birlikte başardık. Onların alın terleri ve emeklerini de her zaman kolladık. Yaşam standartlarını yükseltmeye önem gösterdik. En önemlisi emeğe saygı duyduk” diye konuştu.

Akademik Odalar Birliği Yerleşkesi projesinde olduğu gibi yeni dönem de sendikaları da bir çatı altında toplamak istediklerini söyleyen Başkan Mustafa Bozbey, “Olmaz denilen, imkansız görünen Akademik Odalar Yerleşkesi tamamlanmak üzere. Şimdiki hedefimiz ise Bursa’daki 44 sendikayı aynı çatı altında toplayacak bir sendikalar yerleşkesini hayata geçirmek. Sendikalar Yerleşkesi’yle de yine Türkiye’ye örnek olacağımıza inanıyor, sizlere güveniyorum” diye konuştu.
 

iha
Yayın Tarihi : 19 Mart 2009 Perşembe 16:24:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?