4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bozbey'den Akçalar'a ikinci ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, 29 Mart seçimlerinden sonra Nilüfer Belediyesi’ne bağlanacak olan Akçalar Beldesi’ne ikinci kez giderek, vatandaşların sorunları ve taleplerine ilişkin görüş alışverişinde bulundu.

Vatandaşlar tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Başkan Mustafa Bozbey, belde halkının tarım, hayvancılık ve emlak vergileriyle ilgili sorularına yanıt verdi.

İlk olarak Akçalar esnafını ziyaret eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, daha sonra da sırasıyla kıraathaneleri gezdi. Akçalar Belediye Başkanı Recep Tanlak’ın da eşlik ettiği ziyarette, Çalı Belediye Başkanı Ali Karamık da hazır bulundu. Akçalar’ın Nilüfer’e bağlanmasıyla birlikte bugüne kadar aldığı tüm hizmetlerin artarak devam edeceğinin sözünü veren Başkan Mustafa Bozbey, “Akçalar’ın sorunları sorunlarımız, üzüntüleri üzüntümüz, sevinci sevinçlerimiz olacaktır. Akçalar’ın at yarışı ve atıcılık ile ilgili her yıl gerçekleştirdiği ve yöre insanının büyük ilgi gösterdiği etkinlikleri daha geniş kapsamlı yapacağız ve hatta etkinlikleri uluslararası arenaya taşımaya çalışacağız” diye konuştu.

Akçalar’a spor merkezi sözü de veren Başkan Mustafa Bozbey, gençlerin kahve köşeleri ve internet kafeler yerine spor merkezlerinde vakit geçirmeleri gerektiğini belirterek, “Gençler hepimizin. Onların kahve köşelerinde değil, spor alanlarında vakit geçirmelerini istiyorum. Nilüfer’de her mahalleye futbol sahası projemizde sona yaklaştık. Akçalar’a da hem futbol sahası, hem spor merkezi yapmak öncelikli projelerimizden biri olacak” dedi.

Bir vatandaşın hayvancılık konusunda destek istemesi üzerine Başkan Mustafa Bozbey, yörenin toprak özelliğini belirleme çalışmalarının yanı sıra, küçük ve büyük baş hayvancılığı desteklemek için gerekli çalışmaları da başlatacaklarını belirterek, “Seçimlerden sonra hangi tarım ürünün bölgede daha verimli olacağını yapılan analizler sonrası sizlerle paylaşacağız. Hayvancılık konusunda da belediye olarak nasıl destek oluruzun cevabını hep birlikte arayacağız” diye konuştu.

Belde sakinleriyle uzun uzun sohbet eden Başkan Mustafa Bozbey, Akçalar’ın 29 Mart’tan sonra Nilüfer’e bağlanmasıyla birlikte emlak vergilerinde de herhangi bir artışın olmayacağına dikkat çekti.
 

iha
Yayın Tarihi : 20 Mart 2009 Cuma 16:55:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?