4
Mayıs
2024
Cumartesi
BURSA

Bozbey'e coşkulu karşılama

Tekrar seçilen CHP'li Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, belediye önünde coşkuyla karşılandı. Seçim sürecinin son günler haricinde çok güzel geçtiğini ifade eden Bozbey, "Nilüfer kızımız yine sevdiğinde kaldı" dedi.

Belediye önünde bayram havası yaşatan Nilüferliler, Başkan Mustafa Bozbey'i davul zurnayla karşıladı. Bozbey, "Bugün bizim için çok önemli bir gün. Bu yolculukta yanımızda olan birçok insanla üçüncü dönemimize başlıyoruz. Hedeflerimiz gerçekten çok büyük. Seçim süresince son derece güzel bir seçim atmosferi oluştu fakat son günlerde kötü olaylar oldu. Onlar bizi derinden yaraladı. Geçti diye düşünüyorum ancak keşke olmasaydı. Nilüfer, Türkiye'nin lider kurumlarından bir tanesi.

Bizler, Nilüferlilerin hayatını kolaylaştıran, Nilüferlilere keyif aldıran tüm projelerimizi uygulamaya devam edeceğiz. Biz onların ne istediklerini, nasıl yaşamak istediklerini çok iyi biliyoruz. Bu kentin ayrıcalıklı olması gerektiğini zaten biliyoruz. Ama bu kentte yaşayanların da ayrıcalıklı bir hayat sürmesi bizim öncelikli hedefimiz. Mahalle komitelerinin kurulmasına başlayacağız. İlçemizde bazı bölgelerin asfaltı eksik. Onları yapacağız.

Geçen mecliste geçmemişti. Ben onlara, 'Siz onay vermeseniz de önemli değil. Bir dahaki mecliste biz geçireceğiz' demiştim ve nitekim ilk mecliste konuyu ele alacağız. Nilüfer kızımızı o kadar güzel yetiştirmişiz ki, ünü sınırları aşan bir kız haline getirmişiz. Bir sürü başkan adayı bu göreve talip oldu, hatta milletvekilleri, bakanlar ve başbakanlar talip oldu. Ama Nilüfer kızımız yine sevdiğinde kaldı" diye konuştu.

Vatandaşlara desteklerinden dolayı çok teşekkür eden Bozbey, davul zurna eşliğinde halay çekerek belediye binasına girdi.
 

iha
Yayın Tarihi : 1 Nisan 2009 Çarşamba 17:35:01
Güncelleme :1 Nisan 2009 Çarşamba 17:51:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?